Duyguuumm Aylinannesi benim watsaptaki grup arkadaşlarımla tartışıyorlardı bende o sırada dr da muayene sıramı bekliyordum işte sinirimi onlardan çıkardım şu babanın alt açma postuydu herşade
Duyguuumm Aylinannesi beş günlük ilaç verdi yumurtalarıma baktı üç tane çatlamış ama çok büyümemişler dedi ilacı kullan Salı TEkrar gel dedi
Duyguuumm Aylinannesi var tabi de böyle şeyler çok herkese dillendirilmez canım az olsun öz olsun watsap grubundaki arkadaşlarımla yaptık sağolsunlar okuyorlar sık sık benim için
Duyguuumm Aylinannesi adetim bitse yine devam edeceğim okumaya allahım sana da doğumda kolaylık versin inşallah
Aylinannesi Duyguuumm ben almadım dr direk verdi 😂🤣 11 nisan olsun demeye fırsat kalmadı ama şu hamile matematiği beni öldürcek adam diyoki 39 dan gün bile alıyosun 1 nisan da ama ben hesaplyorum 37 +3 oluyo🙈🤣🤣
Aylinannesi Duyguuumm oku bol bol aynen 🙏🏻 Amin canım insallah spinalde karar verdim inslah sıkıntısız geçer🙏🏻😞
Duyguuumm Aylinannesi iğne verebilirmiş işte çatlaması iÇin sonra yumurtlama takibiyle ilişki dicek alırım inşallah bu ay hayırlı haberi ☺️
Duyguuumm Aylinannesi çocuğun gelişimini baz alıyorlar belli bir haftadan sonra canım okuduklarıma göre öyleymiş
mrsssblt Duyguuumm aaaah arkadaşım bir happymom seni kaldıramadı desene 😁😁😁 Ki bende bekliyom bir iki güne benide atarlar formdan
Duyguuumm mrsssblt amaan herkesin kafa terane burda sanal ortamdan ne bekliyorlar anlamam amacında kullanıldığı kadar amaç dışıda kullanılıyor ama ben seviyorum forumda takılmayı iyiki var 😂