gunesimekardes yoncahan gebeligi gectum de cocuk dpgmadan kesin al kesin. Xiaomi ya da roborock al riske atma bence
ela1128 yoncahan ben Xiaomi vacuum mop pro almıştım 2 sene önce şuan 12 binlerde bence düşünebilirsiniz haritalama silme süpürme olarak gsyet iyi işimi görüyor günlük yapıyor ben haftada 1 gün derin yapıyorum yetiyor
powerpuffgirlss yoncahan robotum var ama dik supurge kullaniyorum bence robot kullanissiz yerine gore kullanisli sayilir ama dik supurgeyle iki dk da süpürdüğüm yeri uzun surede supuruyor
yoncahan Bburcuyavuzz hatika herkes onu öneriyor uygulaması var dimi evde değilken de telefondan çalışıyor mu
Bburcuyavuzz yoncahan evet uygulaması var evde değilkende çalıştırılıyor ama ben ne olur nolmaz evdeyken çalıştırıyorum benim modelin bi alt modeli var S8 ondan da çok memnun çevremdekiler
yoncahan Sevgidendi ay harika benimde yemek odam ayrı o yüzden sandalye kaldırma derdim olmaz oranın kapısını kapatırım diye düşündüm bebeğe oda yaparken tekrar haritalandırırırz o zaman bir hal çaresine bakarız şimdilik bebek odası yemek odası en azından bi ⅚ ay idare eder beni süpürge
yoncahan Dinolisoo anladımm ben de dysonı beğenmedim ya bende philips maraton var son çıkanı onu daha çok beğeniyorum dyson kardesıme verdim. Dik süpürge olarakta bekonun yeşil olanı kullanıyorum zaten üstüne tanımam. Ama bu da hamilelikte kolaylık olsun diye robotta almak istiyorum çünkü ben çok zor geçiriyorum özellikle son bir kaç gündür uyandığımda bile ayaklarımın altı acıyor hep yatmak istiyorum
Dinolisoo yoncahan riskli gebelikte zor geçen gebelikte ideal zaten robot süpürge ben ilerde bebek uyurken çalıştırırım falan dedim kendi kendime ama sevemedim. Dyson bilmiyorum ya submarine olanı kullanıyorum 2 yıldır çok seviyorum hiç farklı modele geçmeyi düşünmedim.
yoncahan cizgilidefter ay herkes memnun memnun olmayan bit iki kişi var ama eminim onların da işlerini yapamayacak durumda olsalardı yeterdi robot onlara , yapabilecek durumda oldukları için kendileriyle kıyaslıyorlar robotun temizliğini
cizgilidefter yoncahan memnun olmayan robottan full performans bekleyenlerdir. Al geç sana en uygum geleni, kahve içerken süpürmesini izle
yoncahan cizgilidefter ay dimi aslında bir tane beğendim en son modeliymiş 44 bin yazıyor ya çok pahalı kendi haznesi varmış
Daisyy000 papatyakokulugece Benimki en eskisidir şuan piyasada bile yoktur q7. Ama o bile gayet alıyor, yenileri çok daha iyi temizliyordur.Valla aşırı memnunum ben
Cerenn_6 Bende Xiaomi s10+ kullanıyorum. 34 haftalık hamileyim hep robot süpürgeye süpürtüp sildirdim bu zamana kadar. Temizlemeside çok kolay. Haritalandırma telefondan komut verme vs hepsi var. Annem ablamda aynı makineyi kullanıyor ailecek memnunuz 🫢🤩
papatyakokulugece Daisyy000 yorumda gördüm bir ay sonra guncellenmis robot düşünüyordum bu beni şüpheye düşürdü🤷♀️
papatyakokulugece Daisyy000 satılıyor baktım şimdi Arçelik dik Süpürge vardı iki yıl oldu alalı çoğu şeyi bırakıyor robot ve Dyson arasinda kalmıştım