zuzubayram yoncahan Roborock aldım hamileyim diye bende dünya varmış diyorum kendime yaptığın en güzel iyilik diyebilirim . Q reva Master aldım herseyini kendi yapıyor almışken de iyisini al derim ne çöpü ne modu ile uğraş bence tam rahat et yani . Baya araştırdım ben bunu indirimde aldım tabi şimdi fiyat nedir bilemem İns gönlüne göre bulursun sennde .
3bebekliannee yoncahan Benim 2 çocuğum var 5 yıldır kullanıyorum büyük rahatlık gerçekten bende ki xiaomi mop 2 pro ben memnunum hem süpürüyor hem siliyor zaten bunlar günlük kullanmak için çok pislenmesin toz olmasın diye ev o yüzden gayet işe yarıyor mükemmel bi temizlik bekleyenleri anlamıyorum 🤷♀️ haftada bir genel temizlik yapılıyor zaten o da günlük kurtarıcı oluyor.Hatta benim 2 haftada bir genel temizliğime yardımcım geliyor o gelene kadar onu kullanıyorum artık ev süpürmüyorum bile 2 çocuk ve hamilelik halim kalmıyor 150 m2 eve 🤦♀️ genel temizlik süpürgem de Philips maraton son çıkandan aşırı memnunum.
bilgedenizokaribal yoncahan Eğer maddi olarak imkanınız varsa hiç düşünmeyin Roboroc alın. Hem çekim gücü muazzam, hem halı parke ayrımını gerçekten yapan tek cihaz, hem fırçası uzuyor köşeleri de alıyor. Parasını hakkediyor dediğim nadir şeylerden
yoncahan bilgedenizokaribal ben de o markaya bakıyorum ama Q revo hoşuma gitti ama çok pahalı geldi 44/45 arası. Q8 nasıl acaba onun bir alt modeli sanırım aralarındaki fark kendi kendine tozu ve suyu boşaltıyormuş
yoncahan cizgilidefter ay dimi aslında bir tane beğendim en son modeliymiş 44 bin yazıyor ya çok pahalı kendi haznesi varmış
smyyzkn Bende yeni roborock q8 pro Max aldım.Mopu da var.Bayadır evi süpürememiştim.Dün ilk defa kullandım memnun kaldım.
Hndmomy yoncahan Yaklaşık 6-7 ay oluyor alalı. Roborock Qrevo S modelini almıştım. O kadar memnunum ki anlatamam. Serklaj olduğum için 3 aydır oturmam bile yasak. Günlük temizlik için çok ideal. Haftada bir temiz su haznesini doldurup kirliyi boşaltıyorsunuz. Toz haznesini kendi toz torbasına otomatik boşaltıyor. Paspaslarını kendi yıkıyor kurutuyor. Hiç koku olmuyor. Yani o silip süpürüyor. Siz haftada sadece 5 dk vakit ayrıyorsunuz. İstasyonlu olmayan kullanıcalardan duyduğum kadarıyla her seferinde tozu boşaltmak yıkamak kurutmak bile bir iş. İmkanınız varsa su toz otomatik boşaltma yapan ve mümkün olduğunca çekiş gücü yüksek olanı tercih etmeniz sizi çok rahatlatacaktır.
htcedr HafVel xioami mi mop vacumm şuan 16 17 arası cihaz, yede parçalarıda 300₺ falan oluyor 2li satılıyor hepsi meşhur sitede. Zaten ilk 2 sene falan yenileme yapmana gerek yok güzelcene temizlersen sonrasında artık fırça falan yıpranıyor fırçalarını değiştirirsin
ylnydgd yoncahan roborock s8 kullanıyorum 1 seneden fazla olacak çok memnunum. Silmesi de çok iyi halıyı tanıdığı için halıya geldiğinde mop kısmını kaldırıyor ve halıyı ıslatmıyor
Gks_01 yoncahan ben yaklaşık 3 sene önce almıştım ixaomininkini çalışırken çok işime yaradı hâlâ yarayacağına inanıyorum hamileyim bence büyük kolaylık bütçeniz varsa roborock bakmanızı öneririm herkeste bu markayı görüyorum