penbe_karisi asil15 he vallla aklıma geliyordaaa ne badireler atlattık cokkk şükür 🥰🥰🥰🥰bakalım önümüzde bizi ne bekliyorrr 🥲🥹 Kizzz maden suyu fayda ediyordu artık etmiyorrr
asil15 penbe_karisi ay sağlıklı olsunlarda ben razıyım herseye. Askim biranda içme maden suyunu biraz limon sık yavas yavas tuket
penbe_karisi Ha1999 ayy 25 ten sonra daha bı arttı benim şimdi 27+2yim berbat bı mide bulantısı ve yanması çekiyorum
QueenBahar_ penbe_karisi evet 3 trimsterde girer girmez olmuştu benimde sonra azaldı bitti Darısı sana
annekiz6141 penbe_karisi Bende oyleyım şuan 🤦♀️ ama biz daha kucuguz ya 10 Haftalik ara ara olurdu şimdi sürekli 😒🥺
annekiz6141 penbe_karisi ben yazarken bile bulanıyor annem hava al diyo dışarı çıkıyorum aynı eve geliyorum aynı herşeye ya herşeye 😄😄😄🤦♀️
vanilya_kokusu_ penbe_karisi benimde aşkım ya 25 haftalık akşamları da başladı ya hele sabah hiç demiyorum uyanır uyanmaz kusasim geliyor ya🤮 midem nasıl bulanıyor
vanilya_kokusu_ penbe_karisi bende şuan kusmamak için kendimi zor tutuyorum midem ekşimiş Allah’ım ya 😭
Nesli1313 penbe_karisi aaa bu gerçek mi yaa 😥 daha 31+4 haftalığım şu an ve 1 haftadır bulantılarım başladım sancılar da gidip geliyor umarım öyle olmaz ya
penbe_karisi Nesli1313 evettt 🥹 ama doğuma yakın olurrr korkmaa doguracaksin diyeeee olmuyor suannn 🥹
Nesli1313 penbe_karisi benim bir de erken doğum riskim var öyle okuyunca tırstım 🥹 sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz🤲🏻