Havin49_ Semra_ayzit ben bu önümüzdeki hafta çıkacak artık çünkü bebekler hafif aşağa kaymış dedi doktor erken riski olduğu için alıp yıkayıp yerleştirene kadar amca
Semra_ayzit Havin49_ ikiz olduğu için mutlaka erken gebelik olacak bizde hayırlısı ile sağlıkls gelsinler inşallah.
DiplomaliEvHanimi tubanurge 9lu depend koymustum ben sureklı degıstım rahtsz oldum 1 gece kaldım 1 paket bıttı ya
gorkemakdmr Deletedmom_808 32 de kıyafetleri yıkadım ütüledim astım 34 de de doğum çantamı hazırladım yarın 35 haftalık olacağız
SMB gamzeli04_ sezaryen olunca yaradan dolayı ben külot bez olan depond kullanamamıştım kanamam da olmamıştı Bezlerim vardı ve ped kullandım ara ara
Meral_63 ozlemeslemgoktug 29 haftalık olunca hepsini hal etim çantam bebeğimin çantası HEPSİ hazır kapının önünde olsun ne olur olmaz dünya hali bebisler sabırsız olursa her an doğa bilir
ozlemeslemgoktug Meral_63 benim sezeryan birazda sanki onun rahatlığı var bişey olmaz gibi geliyor ama her an herşey olabilir gerçekten de.
perim21 gamzeli04_ ben bunun için hastanede hemşireler bez veriyor diye biliyorum yani daha önce doğum yapmadım tabi ilk gebeliğim ama doğum yapanlar bana öyle dedi vlla bende çok düşünüyorum alsam mı diye
ylnydgd 29 dayım alınacakları aldım da poşetleriyle dolapta duruyor. Bir ara etiket kesip yıkayıp ütüleyeceğim sürekli haftaya hafta sonu diyorum 😬😬 hem tekim hem çalışıyorum çok ağırlaşmadan yapayım diyorum ama henüz bir şeye girişmedim de 🤣
eskr33 55esra01 29. Haftamdayım bende 1 hafta önde gidiyor bence yıka ben. Çok zorlandım bitti şükür ütü falan dolabını yerleştirme doğum çantasında 33. Haftada hazırlarım ilk doğumdada aynısını yapmıştım 30 da yıkadım 33 de hazırladım 36. Haftada suyum gelmişti 😅
Kubraainci Deletedmom_808 Ben çok erken başladım 26 da eksikleri aldım 30 kadar da yıkadım ütüledim çantaya koydum. Beni bir şey tetikledi ama bir gün hastaneye kontrole gittim orda bir kadın vardı bebeği erken doğmuş 32 de falan hiç hazırlığı yokmuş bebeği doğar doğmaz küveze almışlar hastaneden çıkar çıkmaz eksikleri tamamlamışlar o kafayla ne aldığımı bile bilmiyorum dedi gözüm korktu benimde zaten alıncak zaten hazırlanacak dedim diğer gün başlamıştım