Mirlay Benim 29+1 hala eksiklerimi var bebeğimin beşiği ve 0-3 ay kıyafetleri var şu an sadece eksiklerimi tamamlamak için geç mi kalıyorum ne zaman hazırlamam gerekir çantasını falan :/
Kabiyra00 Deletedmom_808 34+3 teyim. Daha önce hazırlamaya niyetlenmistim ama bugün el atabildim. Bebiş tamam, benim de birkaç eksiğim kaldı. Onları halledersem tamamım
vahsikelebekk 32de kapattım çantayı şükür. Ondan beridir de rahat rahat evde kalan işlerle uğraşıyorum parça parça 36+3 üz
Fatma_furkan1996 28 haftam bitiyor ama daha hiçbirşey hazırlamadım ikinci çocuk olunca insan rahat oluyor biraz yeni doğan kıyafeti çok almıcam zaten çok hızlı büyüyorlar bu haftadan sonra bende yavaş yavaş hazırlarım artık
mamer Fatma_furkan1996 ben de daha bir şey almadım. Yakınlarımdan gelen kıyafetler oldu onları ayıklayıp ona göre tamamlicam. Büyük eşyalar zaten kızımdan kaldı. Geriye de hemen alınabilecek şeyler kalıyor 😏 gözümde büyütmemeye çalışıyorum
kurtaricimelekk Deletedmom_808 34. Hafta daha şimdi çantanın ağzını kapattım☺️ Rabbim sağlıkla kucağımıza alıp eve dönmeyi nasip etsin bekleyen herkese 🙏🥰
Anneyim6 ozlemeslemgoktug cuma günü doğuma gidiyorum bugün bebeğin çantasını hazırladım kendimin daha değil 🤣 37+3
ozlemeslemgoktug Anneyim6 bir hafta sonra kontrole gideceğim bende muhtemelen gün verir sağlıcakla alın bebisinizi kucağınıza.
Brglgktrk09 ozlemeslemgoktug ben daha onu bile yapamadım taşınma surecindeyim 37 haftalık. Diken üstündeyim
ozlemeslemgoktug Brglgktrk09 Allah kolaylık versin canım bende normalde benim hesabıma göre 33+4 Ken doktorda 34+4 çıktım şimdide 37 olacak pazartesi günü yine ortada hicbirsey yok pazartesi sezeryan günü verirse bak benim telaşa 😂
Ha1999 24+1 almaya başladım yavaştan hastane çıkışı fln indirimden nolur nolmaz ocakta herşeye zam gelicek diyorlar 😂💙🥰
Pofidik123_ gamzeli04_ dikişler hava alsın diye çok kullandırmayıp pede geçiriyolarmış doğum hanedeki ebelere sordum geçen akşam tabi dikişin olup olmamasına da bağlı sen yinede koy istersen ben koymadım ama hemen alınabilecek bişey olduğu için bi iki tane vardı evde galiba belki onları koyarım