ogrenenanne Haftanın sonlarına doğru göbek deliğimin oralarda yumru hissediyodum. 19.haftamda nerdeyse hiç hissetmedim 20.haftamda artık hissediyodum ufak ufak 🥲 Şimdi 31 haftalık 😍😍
agilkaya elizaaaa ben kızımı 18. Haftada hissetmiştim ilk. Şimdi 5+3 haftalık hamileyim bakalım bu bebişimi ne zaman hissedeceğim 🥰
busrasya2334 elizaaaa 15+1 12 den beri hissediyorum 12 de hissettiğimde inanmamıştım ama ultrasonda hareket edince hissettiğimi net anladım ama bir gün hissediyorsam iki gün hissetmiyorum falan 2. Gebeliğim ilkinde plasenta öndeydi asla hissetmiyordum çok geç hissetmiştim
momsalis nrasus ay bende çok endişeleniyorum 20+2 yım halen net bı hareket hissetmiyorum önceki haftalarda seyirme gibi biseyler vardı ama bebekmiydi bilmiyorum normalmi acaba bu haftada daha hissetmemem
ebrusimsekkk momsalis haftamız aynı bende hissediyorum ama çok nadir genelde geceleri sizde nasıl hareketleri
nrasus momsalis çok normal hatta tam olarak hissettikten sonra arada hissetmediğiniz zamanlar da olacak ben o zaman çok korkuyodum şu an 29+3 üm tabi net hissediliyo ama hamilelik gerçekten psikolojik anlamda çok zor bir süreç kafayı yemeden bitirebilmek de bir mucize
Es07 18.haftada doktor sordu hissediyor musun diye Benim ilk gebeliğim kelebek gibi kıpırtı ama gaz mı bilemiyorum dedim çok normal demişti 22 sonra hareket daha belirgindi Tetanoz aşısıyla hareket tamamen azaldı Endişeden öldüm
momsalis Es07 tetanoz aşısıni ne zman oldunuz şimdi tekrar düzene girdimi hareketleri bebeğin benimde pazartesi aşım var olup olmama arasında gidip geliyorum
Es07 momsalis geçen hafta Salı günü oldum Dün çok az hareket vardı 1 hafta çocuk hareketsiz kaldı Endişe kaygı Doktor iyi dese de hareket azdı