almila1723 elizaaaa Arkadaşlar merhaba 🥰 İnstagram hesabımda gebelik süreçleriyle ilgili bilgiler paylaşacağım. Bebeğime aldıklarım , şifonyer düzenleme, bebek hediyeliklerim vs ? Bana destek olur musunuz orda beraber sohbet edelim ☺️🥰 @gokcesmom1
ebrusimsekkk momsalis haftamız aynı bende hissediyorum ama çok nadir genelde geceleri sizde nasıl hareketleri
deletedmom43191 elizaaaa ilk gebeligimde 11 haftada hissettim fakat 2 ve 3 gebelikte hic hissetmedim desem yeridir sebebini bilmiyorum 😒😒
Es07 momsalis geçen hafta Salı günü oldum Dün çok az hareket vardı 1 hafta çocuk hareketsiz kaldı Endişe kaygı Doktor iyi dese de hareket azdı
atesvesu elizaaaa üçüncü gebeliğim 19+3 haftaligim ama kıpırtı şeklinde hissediyorum birde çok toplanıyor bende merakla ilk tekmesini bekliyorum 🤲 ikinci gebeliğim de 15.haftada hissetmiştim bu niye böyle geç oldu anlamadım ☺️
cizgilidefter elizaaaa 20 itibariyle ayy noluyoruz dedim. Karın hareketi mi bebek mi acaba derken bebek olduğuna emin oldum ilerleyen günlerde şiddetlenince. Şimdi de karnımda böyle atış gibi hissesiyorum artık. 22 deyiz
nrasus momsalis çok normal hatta tam olarak hissettikten sonra arada hissetmediğiniz zamanlar da olacak ben o zaman çok korkuyodum şu an 29+3 üm tabi net hissediliyo ama hamilelik gerçekten psikolojik anlamda çok zor bir süreç kafayı yemeden bitirebilmek de bir mucize
fmihri elizaaaa Oğlum u 22 de hissetmiştim , şuan 2.gebeliğim kızımı halen gissetmedim tam 17 haftalığız
deryadeniz3 16 civarı karnımın içinde dönüyor gibi hissediyordum ara ara ama dışarıdan bişey görünmüyordu. Net şekilde dışarıdan tekme olarak gördüğümde 25teydim
nrybysk Kızlar bende 20 haftalık gebeyim bebeği mesela sabah hissetmiştim ama 12 saattir bir hareket yok ya normal mi hissetmemek