annekiz6141 HiravEmir ayyy bende oyleyım öpme kokuyorsun kusucam diyodum 😄🤣🤣🤣🤣 şuan bakışıyoruz sadece dşshhshsbs
Meleekdincc Bende kızımda zirvelerde yaşadım bu durumu 2. Gebeliğim erkek olacak nasipse 27 haftadayız şükür öyle bir durum olmadı bunda😂
edaklnc annekiz6141 Gece sırtımı dönüp yatıyordum kokusunu almamak için. Geceleri eşime döndüğümde kokusu midemi bulandırıyordu çok saçma bir durum sebebi ne bilmiyorum ama geçiyor benim 3.ayda geçmişti
annekiz6141 edaklnc aynısı yaa vallah aynısı 😄 normalde sagıma yatmam asla cam kenarındaysam sagıma yatıyorum kapı tarafındaysam soluma jssjsjjsjsjs
Gks_01 annekiz6141 bende 9 haftalığım bugün eşim çayımdan bi yudum aldı çayı içmeye yeltendim az kalsın kusuyordum . Zaten yoğun mide bulantım var bugüne kadar böyle bişi olmamıştı eşim üzülmesin yanlış anlamasın diye çaktırmamaya çalıştım ama öğürüp durdum çok kötüüüü
Papatya05_ annekiz6141 hormonlardan sanırım zaten yeterince dolu gibiyiz birinin bana dokunöasını hiç istemiyorum yanıma almıyorum bazen bilmiyorum cins bişey oldum ben
Gks_01 annekiz6141 ay nolcak böyle bilmiyorum inşallah 9 ay böyle olmaz elindeki sıvı sabun kokusu bile öğüresimi getiriyo ksldpgşdlfbö
G3434 annekiz6141 Kocanız kokmuyorsa geçicidir canım 😬😬 şaka bir yana hamileliğin ilk 3 ayında bu olabiliyor
annekiz6141 Gks_01 anammmm agzunu hayrı ac gii 9 ay böyle cekılmez şahsen ben bıle çekemem ben kendımı kocama Allah sabırlar versın 🤣🤣🤣 gidemde mıdem bulana bulana bıkes öpeyim barı kocamı 🤣🤣🤣🤣