annekiz6141 Kızcelerım selam nasılsınız? Ben 9+4 haftalık hamıleyım kocamdan midem bulanıyor yanastıkca bana öguruyorum kusasım gelıyor kokuyosun diyorum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kızımda böyle şeyler hıc yasamadım jsjsjsjsjs esımde çok şaşkın gecıcıdır dımı ya bu süreç 😒😒😒😒😄🤣
Ulkumom annekiz6141 ahahahahaha çok komik kız herşeyden midesi bulananı görmüştüm ama kocayı ilk kez 😆😆😆 acaba kokusundan mı neden ki 😀😀😀
anneoluyorummm103 annekiz6141 bende de oldu ya ilk zamanlar ilişki sonrası kusuyordum şimdi hafifledi öğürüyorum sadece 😂😂
annekiz6141 haticeelif233_ yaaaa Allahım şükür yalnız değilmişim. Bende duyuyordum komık gelıyordu bana şuan basıma gelmesı daha da komik esıme dıyorum gelme opmeeeeee kokuyorsun mıdem bulanıyor ulan adam daha da yanaşıyor en son 3 yasındakı kızımı saldım üstüne de bıraktı beni 🤣🤣 yoksa üstüne cıkartıcaktım valla ne var ne yok jsjsjsjs
gamze6p @annekiz6141 geçer aşkım merak etme 😅 ilk zamanlar bana da olmuştu nefes kokusundan midem bulanıyordu birşey de diyemiyordum
annekiz6141 Papatya05_ ayy bende bende kaçıyorum ndn öyle oldu 🤣🤣 normalde temas bağımlısı degılımdır ama çok ugrasırım yüzüyle falan sımdı aman aman kımse görmeden 🤣🤣🤣
annekiz6141 Ulkumom ya bide aroma fabrıkasında çalışıyor farklı kokabiliyor belkide ondandır 🤷♀️ kusucam suss 🤣🤣
babymom2026 annekiz6141 benimde oyle oluyordu hatta eşim ise gidince sabah yastığını atıyordum yataktan kokuyor diye 😁 ama geciyor sonralardan hatta 2. trimesterde bana libido yüklendi eşime daha yakınım yani☺️
klncbebek annekiz6141 çok normal ilk hamileligimde de ikincide de aynıydım felaket kokuyordu sanki herseyinden tiksiniyordum ama geçti çok şükür sizinde geçer inşallah az sabır😅😅
Papatya05_ annekiz6141 hormonlardan sanırım zaten yeterince dolu gibiyiz birinin bana dokunöasını hiç istemiyorum yanıma almıyorum bazen bilmiyorum cins bişey oldum ben
HiravEmir annekiz6141 bende de öyle oldu Ay beni öptükçe diyordum öpmesin yanaşmasın istiyordum ama geçti şükür benim de erkek oldu hayırlısı olsun Hakkında 🤣🤣🥰
annekiz6141 HiravEmir ayyy bende oyleyım öpme kokuyorsun kusucam diyodum 😄🤣🤣🤣🤣 şuan bakışıyoruz sadece dşshhshsbs