yagmurandrmk annekiz6141 ben hiç yaşamadım yaşayan insanlar söylüyorlar gerçekten oluyor iğreniyorsun falan diye ama 26 haftalığım bu zamana kadar hiç eşimden tiksindiğim kokusundan rahatsız olduğum bir dönem yaşamadım 😅
annekiz6141 yagmurandrmk kızımda bende böyle şeyler yasamaadım hıc adamı görünce bile öguruyorum🤣 esım artık salona girerken gelimmi dıyor 😄😄🤣🤣🤣🤣
annekiz6141 Gks_01 anammmm agzunu hayrı ac gii 9 ay böyle cekılmez şahsen ben bıle çekemem ben kendımı kocama Allah sabırlar versın 🤣🤣🤣 gidemde mıdem bulana bulana bıkes öpeyim barı kocamı 🤣🤣🤣🤣
Gks_01 annekiz6141 ahahshhsf valla bende düşünüyorum ben olsam beni çekemezdim Allah sabır versin baba olmakta zor skflglmf
yagmurandrmk annekiz6141 size de yazık adama da umarım en kısa zamanda atlatırsınız 🤲🤍 ilk üç ay benim içinde çok zordu ama eşten tiksinme bilemiyorum 2. De de olmaz inşallah kınamıyoruz kesinlikle 😅😅
annekiz6141 yagmurandrmk hahahaha aman iyi olsunlar, saglıklı olsunlar da canları sağolsun napalım 🥰🌸
annekiz6141 Gks_01 baba olmak bence daha kolay hem 9 ay taşı 9 ayda kılo al bıde üstüne doğur inek gibi emzir 🤣🤣🤣🤣 bıde kızın olsun benı babam doğurdu desin 🤣🤣🤣🤣🤣 umarım bu 2. Bana benzer amin 😄😄😄🤲
ask7_ Aylarca cektim ben onu eşimden tiksindim resmen alınıyordu benim ki adamı ben yıkıyorum genede migdemi bulaniyordu 🤣🤣🤣