kizinaasikanne mercimegin_annesiii benim ilk çocuğumda 22. Haftaydı hareketlenmesi bu hamileliğimde 18’e düştü yani 4 hafta daha erken hissettim 🙈
kcekirdek Şuan 16 haftalığım geçen hafta minik minik bişiler hissediyordum sanki ama bu hafta hiç tık yok endişe ettim bende kontrolüm cuma günü sabırsızlıkla bekliyorum
doublemom35 Şu an 11 haftalığım 2. Gebeliğin benimde hıçkırık tuttuğunu hissediyorum sanki içimde sistematik seğirme oluyor bende daha erken hissederim sanıyordum sabırla bekleyeceğiz demek ki 🥰
mercimegin_annesiii doublemom35 ya hayırlı olsun ben daha hissedemeden bide çalışıyorum hareket halinde olunca anlamıyorum ama biran önce kıpırdasın ☺️
esrashnn01 mercimegin_annesiii aynen öyle ilk bebeğimi de 17. hafta civarında hissetmiştim ortalama bir iki hafta önce hissediliyor tabi bunda kilo rahim yapısı falan da tekiliymiş
mamer mercimegin_annesiii etkisi var mıdır bilmiyorum bir da plasenta arkada belki ondan dolayı da olabilir. Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun 🙏🏻
sanane00 mercimegin_annesiii ilk kızım 20 li haftalardaydı şimdiki kızımda şuan 18 haftalık ama ben haraket hissetmiyorum daha sadece kasık bölgeme dayanıyor gibi bi his oluypr kabartı sonra geçiypr
mercimegin_annesiii sanane00 yaaa benim daha erken yavrum 13. Hafta ama hep erken hissedilir diyorlar bilemedim
sanane00 mercimegin_annesiii erkek se genelde 12 13 haftalarda hissedilir derler inşallah kızsada erkeksede hissedersiniz
kyaas mercimegin_annesiii bende öyle duydum doktorum 20.hafta yine dedi 18.haftada hissetmeye başlamıştım şuan 23haftalığım net hissediyorum
mercimegin_annesiii sanane00 kız o yüzden kemik yapısı ince ise geç hissederim gibi geliyo ☺️ ilki erkekti 17 de hissettim