kizinaasikanne mercimegin_annesiii Daha çok küçük belki balık kayması hissedebilirsiniz çok zayıf değilseniz hissetmemeniz gayet normal 😊 sağlıkla kucağınıza alın 🤲🏻
mercimegin_annesiii kizinaasikanne çok zayıf değilim 65 kilo falanım ama sanki oluyo gibi olmuyo gibide ☺️ hayırla inş canım
asleeyy mercimegin_annesiii 2. Gebeliğim 15. Haftada hissettim şuan 20 haftalık çok net hissediyorum elimi karnıma koyduğum anda bile 🥰
biriciginannesi Benim üçüncü gebelik çok kilolu değilim zayıf bir insanım 12 haftalık hamileyim sanki böyle bir iki kere küçük bir pıt hissetim ama hareketimi yoksa başka birşey mi bilmiyorum 12 haftalıken hiseden var mi
yrt mercimegin_annesiii 16 da cok ayırt edilebilir denemez ama tek tük hissettim 17 yeni girdim hala düzenli hissetmiyorum bende merakla bekliyorum💕
G-k mercimegin_annesiii valla bende erken başlaöadı 21. Haftada hissetmeye başladım, 26′ya kadar da düzensiz ve anlaşılır değildi. 26′dan sonra hareketleri hissettim. Hiç de erken hissetmedim bence herkesinki farklı. Benim biraz karın derisi de kalındır. Bundan da olabilir.
mamer mercimegin_annesiii etkisi var mıdır bilmiyorum bir da plasenta arkada belki ondan dolayı da olabilir. Sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun 🙏🏻