mercimegin_annesiii Merhabalar 2. Gebeliğim 13. Haftaya giriyorum bu gece merak ediyorum hep 2. Ler erken hissedilir derler o yüzden sormak istedim 🥰 sizler ne zaman hareketleri hissettiniz ☺️
esrashnn01 mercimegin_annesiii benim de ikinci gebeliğim şekerim 15. Haftada bir his oldu ama çok hafif net 16 nın sonunda hissetmeye başladım
Adada mercimegin_annesiii 17.haftam da hissetmeye başlamıştım :) kızım adeta erkek gibi ilk çocuğum erkek o bile bu kadar hareket etmezdi kızıma hamileyim baya yaramaz:))
mercimegin_annesiii meryem9797 yaaa benim ilk hamilelik 17 de hissettim bunu erken hissederim diye düşünmüştüm
melekortac @mercimegin_annesiii ilkini 17 haftalıkken, ikincisini 16 haftalıkken hissettim 😊 dahada geç hissedebilirsiniz değişebiliyor kişiden kişiye göre
mercimegin_annesiii melekortac genelde ben ikinciler daha erken hissediliyor diye okudum o yüzden şuan hevesle bekliyorum ☺️
mercimegin_annesiii kizinaasikanne herkesin farklı olmuş ayyy merak ediyorum benim kız ne zaman hareketlenecek ☺️
lol bnmde ikinci 16 haftalığım 12 13 gbi hissettim sanırım ama doktor plesantalar ön duvarda o yüzden gec hissedersin ddi bekliyorz bakalım
mercimegin_annesiii lol aramızda 3 hafta varmış 13 haftalığım bekliyorum bende hareketlensede az içim rahat etse diyorum ☺️
mercimegin_annesiii Adada daha hissedemesemde ulturasonda benimde hareketliydi benimde kız ilki erkekti 😂 abisini geçemez sanmam
esrashnn01 mercimegin_annesiii aynen öyle ilk bebeğimi de 17. hafta civarında hissetmiştim ortalama bir iki hafta önce hissediliyor tabi bunda kilo rahim yapısı falan da tekiliymiş
kizinaasikanne mercimegin_annesiii benim ilk çocuğumda 22. Haftaydı hareketlenmesi bu hamileliğimde 18’e düştü yani 4 hafta daha erken hissettim 🙈
mamer mercimegin_annesiii 14-15 lerde hissetmeye başladım 😌 kıpırtı gibiydi birkaç hafta sonra kaymaları hissetmeye başladım şu an 26. Haftadayım kayıyor hep bir de aşağıya doğru baskı hissediyorum açma germe yapıyor 🤦🏻♀️