semazkcblc Ikizleryolda canım Bolu’daki eczaneleri bi ararmısın? Ben boluda kolayca bulmuştum, yani en kötü varsada alır ben yollarım kargoyla
Ikizleryolda Ays_Al Bağlar Mahallesi 14003 sok. Kaymakçı sitesi f blok no 14 /4 Merkez BURDUR ne zmn verebilrsin canm duacin olurum
N3F3RT4RI Ays_Al Herhangi bir kargonun Kocaeli/ Darıca Şubesine gönderebilirsiniz, Aras Kargo, Yurtiçi Kargo. Karşı ödemeli gönderirseniz ben şubeden alayım.
semazkcblc @admn konuyu sabitleme şansınız var mı? Bu iğneyi herkes çok zor buluyor, herkes çok arıyor.en azından hangi şehirlerde varsa bilgilendirme yapabiliriz
semazkcblc @adm konuyu sabitleme şansınız var mı? Bu iğneyi herkes çok zor buluyor, herkes çok arıyor.en azından hangi şehirlerde varsa bilgilendirme yapabiliriz
N3F3RT4RI Ays_Al Telefon da vereyim şube de isteyebilirler. 0541 239 01 02 Kocaeli / Darıca Şubesi Yurtiçi Kargo ya da Aras Kargo olur. İsim Zeynep Aytaç Şen Kargoda sorun olursa siz de bana bu numaradan ulaşabilirsiniz.
Fenerbahce8907 Ikizleryolda soğuksu da SİZİN EZCANE varsakta YENİ VARSAK EZCANESI var ikiside telefon ettı 15 dk içerisinde getirtti igneyi..Depolarda yok dıyolar ama var fıyatlar değiştiği için tenı fiyat uygulamasını bekliyorlar pıyasya cıkarmıyorlar.Ezcaneler ihemen getirtiyor yeterki istesinler
Mucize7979 N3F3RT4RI ben de derincedeyim. Parasıyla 12 tane almıştım geçen ay. Muhtemelen doğumum erken olacak. Çok ihtiyacınız varsa 3 tane verebilirim elden
Yaren66 Kızlar banada lazım ben haftada iki kere vurunuyorum Allah razı olsun happ momdan iki arkadaş yolladı ama yetmiyor malasef daha 22 tane igne lazım işallah buluruz
N3F3RT4RI Yaren66 ben de 2 tane vuruluyorum haftada. Bu hafta için hiç kalmadı elimde. Artık piyasaya sürseler de rahatlasak. Allah yardımcımız olsun.