hunilimom N3F3RT4RI https://instagram.com/yalcin_yagmurr?utm_source=ig_profile_share&igshid=ej054h9hek5i
N3F3RT4RI Yaren66 ben de 2 tane vuruluyorum haftada. Bu hafta için hiç kalmadı elimde. Artık piyasaya sürseler de rahatlasak. Allah yardımcımız olsun.
Yaren66 N3F3RT4RI Aynen canım sürekli arıyorum eczaneleri yok diyolar zaten stresli gebeliğimiz var iğnede olmayınca moralimiz dahada çöküyor
BurcuHamza N3F3RT4RI aynısı değil yani bende öyle tahmin etmiştim. Allah yardımcınız olsun bu zamanları çabuk atlatırsınız inşaAllah
Mucize7979 N3F3RT4RI ben de derincedeyim. Parasıyla 12 tane almıştım geçen ay. Muhtemelen doğumum erken olacak. Çok ihtiyacınız varsa 3 tane verebilirim elden
N3F3RT4RI Mucize7979 Bu akşam alabilirim ya da yarın müsait olursanız. instagram Mahru Can ordan iletişime geçebiliriz.
N3F3RT4RI Ays_Al size diğer numaramı da veriyim bu hattımda sorun varmış :(. 0541 262 59 41 İnstagram Mahru Can ordan da iletişime geçebiliriz.
Ays_Al N3F3RT4RI Verdiğiniz iki numarada size ait değildi. Başkaları ile muhattap olmak zorunda kaldım. Sizden numaranızı isterken kargodaydım. Sizin sanırım gerçekten bu ilaca ihtiyacınız yok. İlaçları başka kişilere gönderdim. Size kolay gelsin.