cananboynukisa967gmailco rainbowdash al bol bol dinlen stres yapma sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲
ozlemeslemgoktug cananboynukisa967gmailco benn🖐️hemde 4 aylıktı oğlum 😱şu an 35 haftalık hamileyim oğlumda 1 yaşına girecek nasipse .
cananboynukisa967gmailco ozlemeslemgoktug maşallah sağlıkla kucağımıza alalım benim gibi olan çokmuş yanlız değilim 🥰
Ayten01 ozlemeslemgoktug Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin Sezeryan mi doğum yaptınız dikişleriniz nasıl hamileiğiniz nasıl ilerliyor
sakaryamm54 cananboynukisa967gmailco 14 aylık bebeğim 13 haftalık hamileyim 😊 ablamın bebeği 3 aylıkken hamile kalmıştı şimdi biri 5 diğeri 4 yaşında ikiz gibiler 😊
cananboynukisa967gmailco sakaryamm54 bende kızım 3 aylıkken hamile kalmışım şuan oğlum olucak 22+4 haftalık hamileyim 😊
alpkerem26 Beeennn de variimmm bebegim suan 7 aylik ve ben 6 haftalik hamileyim iyi mi degil mi bilemiyorumm
Baahaar cananboynukisa967gmailco dikişlerde falan sorun oluyormu doktorunuz ne dedi ? Sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
cananboynukisa967gmailco Baahaar Amin teşekkür ederim yok hayır dikislerimle alakalı hiç bir sorun yaşamadım çok şükür dikişi yapan ebe çok iyiydi bnde temizliğine dikkat ettim tabi çok çabuk iyileşti
Havin49_ cananboynukisa967gmailco ben 10 aylıkken öğrendim oğlum 17 aylık bemce 7. Ayıma girdim yeni ikiz onlarda erkek ben npam bacım😆
Havin49_ cananboynukisa967gmailco çok şükür cnm tabiki zor ama Rabbim yokluklarını göstermesin ben hiçbir zaman erken oldu diye isyan etmedim istemiyorduk korunmaya rağmen kaldım ama çok şükür diyorum çünkü evlat hasreti çeken insanları görünce istan etmek bencillik geliyor
cananboynukisa967gmailco Havin49_ Amin çok haklısın bende öyle düşünüyorum bizde korunuyoduk ama Rabbim nasip etmiş bize şükürler olsun bir kızım var birde oğlum olucak Rabbim isteyip en önemlisi hakedenlerede nasip etsin 🤲
ozlemeslemgoktug Ayten01 evet bu 3.sezeryanim olacak çok şükür dikişlerle alakalı hiçbir sorun olmadı ilk aylar mide bulantısı coktu 3.ahdan sonra o da kesildi .
Ayten01 ozlemeslemgoktug iyi şükür Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah Allahım kolaylıklar versin