aysenuroztunc cananboynukisa967gmailco amin canım inşallah sağlıklıdır Allah kolaylığını verir artık 2 bebişli hayata hoş geldik o halde 🥹☺️🥲
cananboynukisa967gmailco Zeynepefem bulantım vardı ama emziriyorum diye oluyo heralde dedim bide bu nasıl bı doğum göbeği zayiflamam gerekirken göbeğim cikiyodu bnm hamileliklerim çok şükür zor gecmiyo hiç bebeğime de kosturmaktan anlayamadım
cananboynukisa967gmailco rainbowdash korunma iğnesi varmış doğumumu yaptıktan sonra onu denicem araştırıp spirallin kayma ihtimalinin çok yüksek olduğunu duymuştum
rainbowdash cananboynukisa967gmailco evet işte yaşandı maalesef geldi başıma hiç bi yöntem tam korumuyor diyorlar o yüzden şaşırdık napcagımızı ya kadın olmak ne kadar zor
aysenuroztunc rainbowdash yaşım genç ama bunu doğurursam tüpleri bağlatmayı düşünürüm gerçekten başka türlü nasıl korunurum bilmiyorum insnki
aysenuroztunc cananboynukisa967gmailco ayyyy bende hiç tahmin etmezdim gerçekten hala şoktayım kabul edemiyorum bi türlü 🥲
cananboynukisa967gmailco aysenuroztunc bi yandan iyi olucak beraber büyicekler biraz zorlanicaz ama ilerde en azından beraber yoldaş olucaklar birbirlerine sıkılmicaklar 🥰
cananboynukisa967gmailco rainbowdash evet çok zor maalesef doktorunuzla konuştunuz mu peki korunma yöntemlerini
rainbowdash cananboynukisa967gmailco yok konuşmadım daha çok yeni gebeliğim düşük riski var o yüzden şuan sağ salim doğsun da somrasına bakarız modundayım
maco61 cananboynukisa967gmailco ayy bazende iyiy ya çok zorlanacaksın ama iyi yapmışsın😂 benim kızımla arasında 4 yaş olacak ve kızım tamamen kendini kurtardı herşeyini kendi yapıyo yormuyo. Geçen eltimin çocuguna gittim ayy çok zor yeni bebek günlerdir onu düşünüyorum yaaaa.
cananboynukisa967gmailco rainbowdash al bol bol dinlen stres yapma sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲