Ayten01 ozlemeslemgoktug iyi şükür Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah Allahım kolaylıklar versin
Gozdeeb rainbowdash bendede spiral var bende cok korkuyorum. Hamile kalmadan once agir ev isi yaptinizmi? Adeyliylen agir ev isi yapildiginda kaydigi soyleniyor
rainbowdash Gozdeeb mutfağı detaylı baştan aşağı temizledim tüm dolapları falan boşaltıp eğilip kalkıp onun etkisi olmuş olabilir bilmiyorum ama doktor ağır iş yapmadan bile kayabilir adet kanaması ve ağrın oldugunda dedi. Senin nasıl oldu canım
Bumah cananboynukisa967gmailco adet gormeye baslamismiydin peki ben 1 kere gordum daha görmedim korkuyorum gebelik olur diye duzenlimiydi adetlerin
cananboynukisa967gmailco Bumah bende 1 kere gördüm sonra görmedim doğumdan sonra normal heraldi dedim meğerse üstüne hamile kalmışım hemen
Gozdeeb rainbowdash ben hamile degilim sukur. Spiralim var sadece. Bende korkuyorum simdi. Herkes hamile kaliyor spiralle. Merak ettim sizin yorumunuzu gorunce. Ne yaptiysaniz yapmayim diye 😄
Bumah cananboynukisa967gmailco 40 im cikinca hemen adet oldum 1 hafta surdu dahada olmadim bebek 3 aylik
cananboynukisa967gmailco Bnmde kızım 3 aylıkken hamile kalmışım işte hayırlısı olsun hakkınız da test falan yapın