suzan1234 cananboynukisa967gmailco cananboynukisa967gmailco bence en güzeli olmuş en azından kıslançlık olmaz benim oğlum 2 buçuk yaşında olucak doğuö ysptogım zaman şimdiden çok zor bende daha erken istedim 1 seneye yakın olmadı kısmet değilmiş erken olması daha iyi şu anda emiri yorum bide hala nasıl bırakıcak onuda bilmiyorum bırakmıyor
Zaydo cananboynukisa967gmailco oda bişey mi oğlum 5ayina yeni girmisti su an aralarında 1yil 1ay var ve birbirlerine çok düşkünler😊
aysenuroztunc cananboynukisa967gmailco bende varım 🤦🏼♀️ bugün pozitif gördüm oğlum 8 ay 22 günlük bu bebek korunurken oldu nasıl oldu anlamadım son regle göre üstelik 10 haftalık diyor 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
cananboynukisa967gmailco Emziriyomuydun bebeğini peki nasıl geçti sürecin benimki çok sürpriz oldu doğumdan sonra kontrole gidememistim gittiğimde 15 haftalık gebe olduğumu öğrendim
cananboynukisa967gmailco Bende kızımı emziriyodum ama benimki çok kolay mamaya alıştı çok şükür o konuda sorun yaşamadım bn doğumdan korkuyorum biraz 😊kızım suni sancıyla doğdu zor oldu doğumum
suzan1234 cananboynukisa967gmailco benimde öyle suni sancı aldım 23 saat sancı çektim korkuyorum bende ama doğum olduğu gibi hepsi geçiyor onu da biliyorum öyle teselli ediyorum kendimi 😅
cananboynukisa967gmailco suzan1234 ooo senin çok uzun sürmüş banada 2nci daha kolay oluyo diyorlar bnde onu düşünüp teselli ediyorum kendimi 😀
suzan1234 cananboynukisa967gmailco evet öyle diyolar inşallah öyle olur kesi olmasından da çok korkuyorum ben o konudan çok çektim bide 2 kere Dikişlerim patladı
suzan1234 cananboynukisa967gmailco bilmiyorum ki ben her işimi kendim yaptım bide yer tuvaleti kullanmak zorunda kaldım ondan da olabilir
cananboynukisa967gmailco suzan1234 evet olabilir maşallah güçlü kadınmışsınız umarım birdaha yaşamazsın öyle birşey 🙏
rainbowdash aysenuroztunc nasıl korunuyordunuz bende spiralle Hamile kaldım kaymış spiral bebeğim daha 6 aylık
cananboynukisa967gmailco aysenuroztunc ben doğum sonrası kontrole gittiğimde öğrendim hamile olduğumu bebeğim 6 aylıktı 15 haftalık hamilesin dedi şok olduk 😊
aysenuroztunc rainbowdash prezervatif ile canım İnan çok şaşkınım yani hiç öyle çıktığı falan olmamıştı çıktıysa da haberim yoktu 🤦🏼♀️
Gozdeeb rainbowdash bendede spiral var bende cok korkuyorum. Hamile kalmadan once agir ev isi yaptinizmi? Adeyliylen agir ev isi yapildiginda kaydigi soyleniyor
cananboynukisa967gmailco rainbowdash korunma iğnesi varmış doğumumu yaptıktan sonra onu denicem araştırıp spirallin kayma ihtimalinin çok yüksek olduğunu duymuştum
aysenuroztunc rainbowdash yaşım genç ama bunu doğurursam tüpleri bağlatmayı düşünürüm gerçekten başka türlü nasıl korunurum bilmiyorum insnki
aysenuroztunc cananboynukisa967gmailco ayyyy bende hiç tahmin etmezdim gerçekten hala şoktayım kabul edemiyorum bi türlü 🥲