Bulut74 bir şey sorsam bu nişan bi kez gelip sancıyı mı bekledi bende süreklilik var lekelenme devam ediyor bel ve kasık ağrısı da var ama adet sancısı gibi şiddetli değil kafam karıştı 🤔
Nurcanstn kırmızı gelmiyorsa korkma. Suyun gelene kadar bekle derim ya da sancın sıklaşana kadar. Hastane de sancı çekmek çok zor gerçekten 😐 ben çok zorlandım bi de devlette yaptım kimseyi de almadılar yanıma o yüzden evde dayanabildiğin kadar dayan 🤗
Nurcanstn benimde nisanım bugün geldi sizinle aynıyım 39arti 4 teyim,doktora bugün nişanımın geldiğini söyledim tahminimce 1 2 güne gelir dedi ama yine de belli olmaz dedi bende artık gelsin istiyorum Allah kolaylık versin hepimize me diyim
Ozlemsvr benim esime mudur izin vermemiş. Babalik izni mazeret izni gidebilirsin sonra gelirsin demiş. Ama benim eşim biraz tuhaf gelince geri gitmez rapor falan alır. Dugunumuzde secime denk gelmişti. Umursamiyor pek gitmiyor gitmek istemedigi zaman. Başımıza bir is gelmese bari😁
Alyaesra Allah biliyor çok daraldım çünkü hala bulantılarla mücadele ediyorum o yüzden ve izin süresi için ben de gelsin artık diyorum 😔 bel ve kasık ağrısı var ama adet sancısı gibi kasılmalar da düzensiz hala lekelenme devam ediyor ne yapacağımı şaşırdım😭
Bulut74 leke hiç geçmedi sabaha kadar devam etti sancılar çok düzensiz bi duş alıp öyle gitmeyi planlıyorum ama ben kadar doğru bilemedim 🤷🏻♀️ ebelerin istediği gibi düzenli ve 5-10 dk bi olan sancı yok vallaha