Bulut74 ilk çocuk bünyemi bu konuda tanımıyorum ki açılma hızlı mı ilerler doğum kolay mı olur süreç nasıl işler hiç bişe bilmiyorum 😔 ben de doğururum inşallah 🤲🏻
    Nurcanstn benim de ilkti nasıl oldu be oldu anlamadım vslla 🤷‍♀️ Şimdi ikinciyi bekliyorum bakalım bu nasıl olacak 😌🤲 inşallah çabucak doğurursun 🤲😌
      oznursrm ben de ona kandım zaten bir de timde izin listesi hazırlandığı için önceden izne çıkacaklar tarih vermek zorundaydı ortalama bi tarih verdik biz de mecbur kaldık yani yoksa bekle doğum başlayınca gelirsin derdim amannnn nasip kısmet her şey en kötü ihtimalle ailem gelir alır kendi memleketimde yaparım doğumu babası uzakta olsa da 😔
      Ozlemsvr timde izin tarihlerini önceden belirleyin die şart koştular yoksa böyle acemiliğimize gelmezdi bişeyler vardır bi hayrı bunun da
      Bulut74 vardır bi vakti saati inşallah yakındır 🤲🏻🤲🏻
      😟 Üzülme canım. İyi düşün. Sıkma lütfen canını. Vardır bunda da bir hayır inşallah. Allah yardımcınız olsun. Tez günde kurtulun inşallah.
        Bulut74 bir şey sorsam bu nişan bi kez gelip sancıyı mı bekledi bende süreklilik var lekelenme devam ediyor bel ve kasık ağrısı da var ama adet sancısı gibi şiddetli değil kafam karıştı 🤔
          Selenge mevlam kolaylık versin cümlemize hiç bir şey sebepsiz değil vardır bi hayrı 🤲🏻
          Nurcanstn benim bi kere geldi gece 3,5 gibi sonra birdaha gelmedi. 38+ 3 de falan geldi. 39+ 3 de doğurdum.
            Nurcanstn kırmızı gelmiyorsa korkma. Suyun gelene kadar bekle derim ya da sancın sıklaşana kadar. Hastane de sancı çekmek çok zor gerçekten 😐 ben çok zorlandım bi de devlette yaptım kimseyi de almadılar yanıma o yüzden evde dayanabildiğin kadar dayan 🤗
              Nurcanstn benimde nisanım bugün geldi sizinle aynıyım 39arti 4 teyim,doktora bugün nişanımın geldiğini söyledim tahminimce 1 2 güne gelir dedi ama yine de belli olmaz dedi bende artık gelsin istiyorum Allah kolaylık versin hepimize me diyim
                Ozlemsvr benim esime mudur izin vermemiş. Babalik izni mazeret izni gidebilirsin sonra gelirsin demiş. Ama benim eşim biraz tuhaf gelince geri gitmez rapor falan alır. Dugunumuzde secime denk gelmişti. Umursamiyor pek gitmiyor gitmek istemedigi zaman. Başımıza bir is gelmese bari😁
                Bulut74 aslında kanla karışık ağırlıklı olarak pembeye döndü ama vallaha mideme vurdu stres
                  Alyaesra Allah biliyor çok daraldım çünkü hala bulantılarla mücadele ediyorum o yüzden ve izin süresi için ben de gelsin artık diyorum 😔 bel ve kasık ağrısı var ama adet sancısı gibi kasılmalar da düzensiz hala lekelenme devam ediyor ne yapacağımı şaşırdım😭
                  Nurcanstn nasıl oldun gittin mi hastaneye, hala düzensiz mi sancıların, lekelenmen var mı canım
                    Bulut74 leke hiç geçmedi sabaha kadar devam etti sancılar çok düzensiz bi duş alıp öyle gitmeyi planlıyorum ama ben kadar doğru bilemedim 🤷🏻‍♀️ ebelerin istediği gibi düzenli ve 5-10 dk bi olan sancı yok vallaha
                      Nurcanstn bi git en azından şunu yap bunu yap derler. Kafan rahat eder. Bol bol yürü, belini yıka sıcak suyla 🤗
                        Bulut74 sıcak duş ve bol yürüyüş yaptım şuan hastanedeyim yatışım yapıldı açılma çok yok ama sancı ve suyun gelmesi başladı 🤲🏻