Sedaince özel harekat polisi şırnak görev yerimiz ve rapor sıkıntı bizim için kayınvalidemlere geldik ama eşim olmadan burda doğum yapamam yaşı kilosu sağlığı peşimde koşmaya müsait değil 😔 nişan gelince çok sevinmiştik ama ne bilim vardır bi hayır
    Nurcanstn olabilir canim ben 38 im bugün ve ne zaman gelir die düşünüp duruyorum. Seni düşünemiyorum artik Allah yardımcın olsun 🙏🏻 hemencik gelsin insallah
    Nurcanstn off benimde eşim polis ben 39 haftalıkken gelecek yanima ailemin yanindayim. Secim onu zaten kimseye izinde vermiyorlar cok sinir bozucu bir durum olur esinin yaninda olamamasi Polislik cok zor bi meslek gerçekten 🙄😔
      Nurcanstn nişandan 1 hafta sonra doğurmuştum ben, ama hiç açılmam yoktu. Senin açılmam varmış 🤲 😌 Rabbim bi avaz da kurtarsın🤲
        Basakaya izinler kapandı şuan Şırnak’ta tek ümidimiz babalık izniydi doğum olmayınca malum o da yok çok üzülüyorum bu duruma 😔
        Nurcanstn Benim eşimde özel harekatcı benı 4 hafta once bıraktı salı gunu dogum var pazartesı gelecek ınsallah.Bwnım doktorum sunı sancıyla dogumumu baslatıcak cunku hıc acılmam sancım yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.🙏🏼
          Ozlemsvr izinleri kapatıyorlar maalesef o kadar pişmanım ki geldiğime eşimi kıramadım yoksa Şırnak da olda dağ tepe de olsa doğurup kendi evime geleyim istedim şimdi sürünüyoruz böyle geri de gidemiyorum 😭
            Nurcanstn he aynı ben işte. Bende uzaktayım... Valla babalık izni versin bi zahmet ya. 😔
              Bulut74 bu stresle bu çocuk 1 ay daha doğmaz 😭 yürüyüş ve sıcak duş yapıyorum aslında hareketli bi hamilelik geçirdim hep neden böyle oldu anlamadım 😔
                oznursrm artık suni verin die ben teklifte bulunucam yoksa doğmayacak bu zilli 😔 meslek zor doğu zor imkanlar zor bir de ben zorlamayayım die kabul ettim doğuma gelmeyi yoksa Şırnak da olsa doğurup evime gitmekti niyetim keşke bu kadar düşünceli olmasaydım 😔
                oznursrm artık suni verin die ben teklifte bulunucam yoksa doğmayacak bu zilli 😔 meslek zor doğu zor imkanlar zor bir de ben zorlamayayım die kabul ettim doğuma gelmeyi yoksa Şırnak da olsa doğurup evime gitmekti niyetim keşke bu kadar düşünceli olmasaydım 😔
                  Ozlemsvr 39+2 yim şuan cnm 39+5 te doğuma gidiyorum. İnşallah.Kuzenim ebe suniden korkma kolaylıkla açılırsın doğumu çok hızlandırıyor dedi.🙏🏼
                    Nurcanstn herkes göğüslere dokunmak Doğumu tetikler diyor deneyen Var mı bugüne kadar bilmiyorum ama denenebilir gibi
                    Nurcanstn bend öyle hep aktiftım. Nişanım geldi sancım vardı. 36 saat sancımı çektim. En son açılmam 2 cm olmuştu suni verdiler. Öğlene 10 cm oldu dogurdum.
                      Ozlemsvr doğum raporu olmadan vermiyorlar 😔 psikolojik olarak çöktüm yeminle hesap yapıp izin bitmeden olacak mı die gün saymaktan iştahım bile kesildi. Her mesleğin zorluğu var ama bunlar zaten kelle koltukta çalışıo bi tık daha özen iltimas ayrıcalık olsa ne olurdu😔
                        Nurcanstn Bizde bingöldeyiz özel hastanede var ama eşim memlekette olsun dedi bende kayınvalıdemın yanındayıö.Birde şansımıza seçimlerden dolayı ızjnler kapandı esım 10 gun kalıcak.Sonra 1 haftalıgına ışe donup nısan 1 de gelıp bızı alıcak.Napalım nasip böyleymiş.Sağlıkla doğar evlatlarımkz inşallah.Bir daha da kız bebek erken doğar hurafesine asla inanmam ben 40.cı hftanın içindeyim gram sancı yok.😄
                          Ozlemsvr Öyle tabi ama suni berbat felan dıyen var ınsallah ben dayanabılırım.🤷🏻‍♀️