Birsen15 Esrauznn bu isimi çok beğeniyorum bi ara çok takmıştım ama eşimi ikna edemedim . Defne olacak bizimde
Seyda-06 birthecene ben koyamıyorum zaten oğlum olacağı için kız olsa direk asya olcaktı 😁hiç bu anlamını duymamıştım etrafımdada kim varsa hep defne koydu söyleyip düşman mı edinsem yoksa banane deyip keyfime mi baksam 😄
Aysunays patateslimanti Ben eski Türkçe isimlerden Duyguyu düşünmüştüm ama çevremde kimse beğenmedi. Duygu ismi bana hep çok naif ve hoş gelir. Eşim de Burçe yi çok istiyor. Ama anlamı biraz ideolojik geliyor bana
ozlemeslemgoktug birthecene köpek ismi demeniz çok yanlış bir kelime o isimleri koyanlar var köpek ismimi koymuş oluyolar yorumunuzu düzeltin bence
birthecene ozlemeslemgoktug evet lila mila mia koyanlardan bahsediyorum modern isim kisvesi adı altında fonetiğe güzel geldiği için koyulan köpek isimleri gibi biliyorsunuz sosyetik hanımlar süs köpeklerine koyuyor.Soruyu açan hanımefendi de buna benzer bi atıfta bulunmuş bu bizim fikrimiz katılan olur katılmayan olur kimseye direkt bir hakaret etmedik.😊
birthecene ozlemeslemgoktug artı en sonki yorumumda bahsettiğim isim Defne idi mitolojide Zeytin ağacına dönen tecavüz edilip bundan kaçıp kurtulan Defne mitolojik varlıktır asla koymayın dedim.Ecrin Kezban Rabia türü isimler de koymayın anlamları çok tehlikeli.