MerveLeo yildiz93 benim oğlumda kardeşine güneş ismini koydu ama ben kararsızım ben esmerim eşim kumralm sarışın olmaz büyük ihtimal güneş sırıtır mı diyorum 😄
yildiz93 MerveLeo yani ben daha çok güneş gibi parlasın ön planda olsun kendi ışığını yaysın niyetiyle düşünmüştüm ama şansıma kocam sarışın bende açık tenliyim muhtemelen çocuğun rengide güneşe uyumlu olacak 😄
patateslimanti gzmnrhal eşimle ilk bu ismi düşünmüştük tam bu isim demek karar vermek çok zormuş gerçekten ☺️
birthecene patateslimanti bende tam başlık açacaktım ki soru çıktı karşıma bende aynı kafadayım köpek ismi istemiyorum klasikleşmiş umay deniz gökçe inci istemiyorum bıhhtıkk yaf 😂 kız ismi kalmadı awww
ozlemeslemgoktug birthecene köpek ismi demeniz çok yanlış bir kelime o isimleri koyanlar var köpek ismimi koymuş oluyolar yorumunuzu düzeltin bence
birthecene Seyda-06 Defne sakın koymayın Tecavüzden edilip kaçan ağaç olmayı seçen bir tanrıça ismidir 🥹🥹🥹
Seyda-06 birthecene ben koyamıyorum zaten oğlum olacağı için kız olsa direk asya olcaktı 😁hiç bu anlamını duymamıştım etrafımdada kim varsa hep defne koydu söyleyip düşman mı edinsem yoksa banane deyip keyfime mi baksam 😄
kizmizimavi patateslimanti Almila / Almıla ismi var. Kızıl elma demek 🥰 Almıla eski Türkçe’de söyleniş hali, Almila da bugünkü Türkçe’de kullanılan hali aynı Alp, Tegin/Tekin isimlerinin söylenişi gibi aradaki fark.