Sukran4066 Ben de ismin anlamlarına önem verenlerdenim. Oğlumun ismi Alperen. Kızım olacak henüz isim bulamadık. Aysima yada Zümra ismini düşünüyorum. Sizin de fikriniz yada öneriniz varsa alabilirim.
gunesimekardes yildiz93 ben de gunes koydum ve hayatimiza gunes gibi de dogdu. 4 yasinda gunes gibi civil civil bir kiz 😊 icimizi sicacik yapiyor. 😊
yildiz93 gunesimekardes maşallah 41 kere ömrü uzun olsun, inşallah bizim kızımızda böyle mutlu cıvıl cıvıl bi bebek olur 🙏🏼
gunesimekardes yildiz93 olur insallah. Ona sevginizi hissettirin yeter cocuklar o sevgiyi misliyle geri veriyor 😍🥰
annebebekelo patateslimanti Sizinle aynı fikirdeyim biz de çok zorlanıyoruz🥹🥹 Şu an için Rüya düşünüyoruz biz de, hem klasik hem zamansız hem de iyi hissettiriyor bize🤍
Milenamavi Kardelen, Aysima, Ayça, Ilgın, Esin, Ekin, Burçak, Burçin tarzında kiz isimlerini çok beğeniyorum hem eski hemde yaygın değil 🥰 görenlerden dua beklerim 16 haftalik hamileyim cinsiyet belli değil bir oğlum var buda sağlıklı bir kızdır insallah🥰🤲