patateslimanti Kızlar modernden kast ettiğim luna lila liya gibi isimlerden hoşlanmıyorum. Daha klasik ama az bilinen isim arıyorum hep aynı isimleri görüyorum Gökçe ışıl inci de değil güzel ama çok fazla görüyorum. İsim bulamıyorum kızlar umarım anlatabilmişimdir
Kleopatraa patateslimanti Gökçe aynen çok ama kızımın adı “Gökçen” özellikle Türkçe isim olmasına dikkat ettik ve çok beğenerek koyduk😊İnşallah içinize sinen güzel bir isim bulursunuz 🙏 Bir “n” Harfi belki fikrinizi değiştirir dedim🤭
Elifee patateslimanti bende sizin gibi istediğim için kızımın adını AYLA koydum hep kimseden yok hem anlamı güzel hem Türkçe 🥰
Birsen15 Esrauznn bu isimi çok beğeniyorum bi ara çok takmıştım ama eşimi ikna edemedim . Defne olacak bizimde
yildiz93 Güneş koyacağız kızımızın ismini. Az bilinen bi isim değil ama ben hep bi kızım olursa adı Güneş olsun isterdim nasip oldu 🙏🏼
MerveLeo yildiz93 benim oğlumda kardeşine güneş ismini koydu ama ben kararsızım ben esmerim eşim kumralm sarışın olmaz büyük ihtimal güneş sırıtır mı diyorum 😄
gunesimekardes yildiz93 ben de gunes koydum ve hayatimiza gunes gibi de dogdu. 4 yasinda gunes gibi civil civil bir kiz 😊 icimizi sicacik yapiyor. 😊
sezenyasemin Biz Sezen koyacağız inşallah 🌸🙏🏼 Esin ismini de çok beğeniyordum ama eşimle Sezen de karar verdik 🙏🏼🌸
patateslimanti Kleopatraa evet daha hoş gerçekten Gökçe’ni fazla duymadım teşekkür ederim sağlıkla büyütün inşallah ❤️
patateslimanti mommyyy2 güzel bir isim beğeniyorum ama çok fazla görüyorum postlarda teşekkür ederim ❤️
mira_mi İpek inci miray olabilir. Benim ilk kızım miray ikinci kızım alina koymayı düşünüyorum anlamı güzel olmalı bence💐
patateslimanti gzmnrhal eşimle ilk bu ismi düşünmüştük tam bu isim demek karar vermek çok zormuş gerçekten ☺️
Seyda-06 patateslimanti kızım olsaydı adı asya olacaktı nasup olmadı 😊 ipek duru defne gökçe isimlerini de seviyorum hayırlı ömrü olsun
birthecene Seyda-06 Defne sakın koymayın Tecavüzden edilip kaçan ağaç olmayı seçen bir tanrıça ismidir 🥹🥹🥹