aaslii34 Baharmurat canım sen nerde ne kadara yaptırdın acaba şuan yaptırmak için araştırıyorum da uygun olabilecek bi yer
Baharmurat aaslii34 ankaraya gonderildi kanım numarası var ılgılı kısının ama nerdesın canım sen 2600 e yaptırdık fransaya gıttı 7 gunde geldı
aaslii34 Gozdeeerss canım dediğin yeri aradım fiyat bilgisi almak için. Sadece down sendromu yapılacaksa 2000 tl kapsamlı yapılacaksa 3000 tl dedi :( sen ne zaman yaptırdın sana baya uygun demişler .
Gozdeeerss aaslii34 gerçekten 1 ay anca oldu bizede önce 1950 dedi sonra ailelere yardımcı olmak amaclı 1500 yaparız dedi istersen de böle bole arkadas yaptırmış ismimi ver fln
aaslii34 Gozdeeerss seni söyledim zaten arkadaş tavsiyesi ile arıyorum diye . Bi tane hemşireye yönlendirdi o arıyacakmış fiyat konusundada yardımcı olmak için olmazsa o zaman seni söyleyeceğim.
Roselina Gozdeeerss bu testi yaptıran arkadaşlar çıkan sonuç doğru mu çıktı bebeğiniz nasıl cevaplar mısınız bende sonuç bekliyorum 🙏
aaslii34 Baharmurat ben İstanbuldayım hastanemin önerdiği yerde o kadara yapıyor uygun bi yer arıyorum açıkcası
Roselina Baharmurat bu testi yaptıran arkadaşlar çıkan sonuç doğru mu çıktı bebeğiniz nasıl cevaplar mısınız bende sonuç bekliyorum 🙏
aaslii34 [bilinmeyen] hayır bana 2 li 3 lü test yapılmadı genetik bazı sebeplerden dolayı doktorum direk fetal dna yı önerdi kesin sonuc verdği için
aaslii34 xsagep ben testi yaptırmadım yaptıracaktım ama sonra başka doktor gerek yok diyince yaptırmadım. Prena test ismi internetten bakıp arayıp bilgi alabilirsin canım