Mom05 gizemfurkan aynı sorun bende de var , oğlum olsaydı ismi hazırdı ama kızım olacak hiç bir ismi beğenemiyoruz ortak bir isimde bulamıyoruz eşimle ne olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️
gizemfurkan Mom05 ben rüyamda duru ismini gördüm , oğlum 4,5 yaşında Miray olsun istiyor eşimde Ecem olsun istiyor hiç birimiz birbirimizin begendiğini beğenmiyoruz 😊
Fuunndaaa gizemfurkan bende 24 haftalık ikiz kız bebek hamilesiyim kızımın biririn adını Gökçe Umay birinin adını Aybüke Hilal düşünüyoruz
eed21 Fuunndaaa bizde kızımız ileride olursa Gökçe Umay düşünüyoruz 😂 daha doğrusu babası düşünüyor. Şu an gebeyim oğluşum olacak Allah izin verirse ismi hala net değil
Fuunndaaa eed21 oğlum olursa adı belliydi babasının adını koymayı düşünmüştüm ama nasip değilmiş :) bu isimleri de eşim istiyor aynı şekilde benimde hoşuma gitti son anda fikrimiz degişmezse inşallah:)
kizmizimavi senayseven benim kızımın adı Almila 😍😍 eğer bu gebeligim de kızsa ismini Alara koyacağız 🌸🌸
ayseveysel gizemfurkan kızım olucak nasipse adını inci koycaz🥰 ama lina ve asya ismide çok hoşuma gidiyordu yakın ailemde bu isimler olduğu için koyamıyorum İnciye karar verdik🤗
annekiz6141 gizemfurkan Kızımın ismi Azra Ela yiğenimin ismini de ben koymuştum Afranur 🥰 2. Ye hamıleyım kız olursa Asya Sultan olur dıye düşünüyorum değişebilir de erkek olursa kaynım ben koyucam dedi 😅
Sibelmtli @"gizemfurkan"İlk kızımın adı Mine 2.kızımı kucağıma almak için gün sayıyorum onun adıda Gökçe olacak🥰 Bu sene Gökçe moda galiba yorumlara bakınca hep aynı ismi gördüm 😀
gizemfurkan Sibelmtli evet Gökçe benim çevremde en az 5 tane var o yüzden hiç düşünmedim minel de seçeneklerimiz arasında