gizemfurkan kubos_ oğlum rüyasında Miray ismini görmüş ve şu an kardeşini Miray diye seviyor ve sadece 4,5 yaşında ama benim nedense içime sinmedi hiç ama oğlumu da kırmak istemiyorum
kubos_ gizemfurkan yaa💖onu kırmak istemiyorsanız yanına kendi beğendiğiniz bir isim days ekleyebilirsiniz aslında
gizemfurkan Mom05 ben rüyamda duru ismini gördüm , oğlum 4,5 yaşında Miray olsun istiyor eşimde Ecem olsun istiyor hiç birimiz birbirimizin begendiğini beğenmiyoruz 😊
gizemfurkan Sibelmtli evet Gökçe benim çevremde en az 5 tane var o yüzden hiç düşünmedim minel de seçeneklerimiz arasında
emoyrt Niyet ettim burdan kızıma isim bulmaya bzmznx güzel annelerim aklınızdaki beğendiğiniz bütün ismleri yazinda bende kızıma içime sinen bir isim bulayım artık 😅
gulsen_erdogmus gizemfurkan minnoşunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸 İlk kızımın ismi Beren şimdi ikinciye hamileyim oda İpek olacak inşallah 💝
gizemfurkan gulsen_erdogmus çok teşekkür ederim hep birlikte alalım inşallah ikiside benim listemde var çok güzel 🥰