iyc LadyX günaydıınnn ben yeni uyandım bu hafta çok yoruldum anca dinlenebildim 🤭 bizim burda çok yağmur yağıyor yağmur dinerse eşimle balık tutmaya gidecektik ama bakalım nasip 🤗
Fatma_furkan1996 LadyX günaydın canım iyi gezmeler size bugün hava yağmurlu soğuk annem geldi bana kahvaltı yapıyoruz 🥰evde takılırız biz haftasonu hastayım zaten hiç çıkmak istemiyorum dışarı
juli_naz LadyX günaydın canım ..sanada mutlu hafta sonları ☕️🤗Bugün bir planım yok ama hava çok güzel görünüyor.. ama muhtemelen evde otururum 🙄Pazar planı da …yarin arkadaşlar gelecekmiş bebis ziyaretine ..1aylik oluyoruz ya 😍
daisy__ Gece bebiş uyumadı bugün dinlenme günüm belli de olmaz eşim gelsin bi parka çıkarız yarın da hava kendini bozmazsa önce bi kahvaltıya çıkacaz sonra ds evcil hayvanlar parkına yada akvaryuma gitmeyi düşünüyoruz
Deleted33000 LadyX bende arkadaşlarım kaynanama misafirliğe gelecek orda olacağım ve çamaşır yıka kurut ütüle geçecek maalesef
daisy__ LadyX gülüm o eşimin fikri normalde balığı çok severim ama bu aralar hamilelikten kokusuna tahammül edemiyorum eşimde durdu akvaryuma gidelim olur olmadık şeyleri canın çekiyo balığı da çeker belki alır yaparız diyo😅😅😅
Senamstf LadyX Babam hastanede yatıyor annem yanında kalıyor. Eşim ve eniştem çalışıyor biz de ablamla annemlerin evinde çocuklarla uğraşıyoruz 🤦🏻♀️ Akşam üzeri hastaneye görüşe gideceğiz ama iki çocukla nasıl olacak hiç bilmiyoruz 🥺
Senamstf LadyX teşekkür ederim canım 🥲 şah damarlarının birinde tıkanıklık sonucunda beynine pıhtı atmış 🥺