LadyX Günaydın Sevgili Anneler, Hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum 🥰 Kimler neler yapacak çok merak ediyorum. Hadi herkes yazsın. Nereye gideceksiniz? Kiminle olacaksınız? Ne yapacaksınız? Ben memleketime geldim ablamla gezeceğiz 👯♀️
Yazmelegi_ LadyX iyi gezmeler canımm❤️ bende bugün köye geldim miss gibi temiz hava alalım dedik artık havalar soğuyor gelemeyiz uzun süre 😊
Dinolisoo LadyX Günaydınnnn. İyi gezmeler sana canım. Benim hafta sonu annemlerde kalıp keyif yapma planım var. Kocamıda alıp annemlere gidicem😂🫶🏻
suragungor LadyX bizde memleketten 2 saat uzakta yasiyoruz esimle memlekete kucuk bir kacamak yapacagiz ikimizde ailelerimizi cok ozledik onlarla vakit gecirecegiz evlenince ailemle birakmak zorunda kaldigim 15 yasinda bir kopegim var burnumda tutuyor onunla vakit gecirecegim insallah 😊
Dinolisoo LadyX ben v.ı.p üyeyim hayatım kaynanamla aynı şehirlerde yaşamıyoruz. 1300 km var aramızda😂😂😂
kadertanlsi İyi gezmeler sana canım Ayy ben çok halsizim bulantım çok oluyo evde uzanıp dinlenmek istiyorum 🥹
Havin49_ LadyX oh ne güzel valla bebişi al çıkar dışarı anasının memleketini görsün bizim bura soğuk bugün bakalım şuanlık bir planımız tok evdeyiz
deletedmom43191 LadyX günaydın bugün plan yok canım cunku dışarısı cok aşırı yagmurlu ama yarın toplanıp ailecek annemlere kahvaltıya gitcez hava gunesliyse ordan bi piknik alanı yaparız çekirdek fındık fıstık alırız sonra avm ineriz diye plan yaptık 😊 kahvalti kesinde havanın durumuna göre piknik alanı ve avm yapcaz