Gursesgurses Tlaytas canim bendede hunilesme var. Suan 25+0 dayim. Yatiyorum 2 , 3 haftadir. Serklajin varmi
Zuzu97 Sifauzun_2 erken doğum riskim var aslında sezeryan dikişlerinden dolayı onun için 3 gün önce doktor kontrolum vardı ciğer geliştirici iğne yaptılar ne olur ne olmaz diye
Ertugunannesi Tlaytas bidaki hafta yine gitcem oyle sorayim bide cok yan etkileri var yaziyor korkuyorum zaten mide bulantisi cektim yine bulanti yapar diye korkuyorum
Tlaytas Ertugunannesi evet dışkıda siyahlık yapıyor bide aç karnına içtiğim için çok bulantı yapıyor ben o yüzden üstüne hemen kahvaltı yapıyorum sıkıntı olmuyor
Sifauzun_2 Gursesgurses bende serklaj yok ama bende sadece wc için kalkabiliyorum kaç haftalıksın canım
Tlaytas Gursesgurses hayır yok 20 haftalıkken fark edildi doktor riskli kesen patlayabilir diyince göze alamadık 1 buçuk aydır yatıyorum işte bi sıkıntı olmadı şimdiye kadar.
Gursesgurses Sifauzun_2 25+0 canim hunilesme olunca bide rahim agzim birden 28 dusunce istirahat verdi doktor. Bide cok asagida hissediyorum bebegi
Gamzdmrt Sifauzun_2 benim bi kaybım var . Şuan 7 haftalık hamileyim 12.hafta da serklaj atacak doktorum önlem amaçlı. Keşke riske atmayıp attırsaydınız kaçıncı haftadaydınız
Sifauzun_2 Gamzdmrt kanama olduğunda 13 haftalıktım doktorlar hiçbişey demedikii şimdi 17 deyiz ama kahverengi akıntım devam ediyor bilmiyorum yaa korkuyorum tabi ama sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi 😑 hakkımızda hayırlısı
Gursesgurses mltmptk üstten acilma oluyo canim alt dikisli oldugundan huni seklini aliyo kesenin o araya girme ihtimali oluyo baskidan dolayi
Gursesgurses Tlaytas hunilesme benim bildigim serklajlilarda oluyo. Ultrason fotografi varmi rahim agzi olcumu olan
Yaren66 Bende yatıyorum sürekli serklajlıyım yatmaktan her yerim agrıyor ama olsun bebişlerimize bişey olmasında tek razıyım agrılarıma
mltmptk Gursesgurses hmm anladım canm rabbim şifa versin bnde serklajlıyım benmde geçen hafta 25di rahim boyu 😞
Sifauzun_2 Gursesgurses geçicez inşallahh ben umutluyum biz dikkat edelimde gerisi allahtan canım nerelisin ☺️