Gursesgurses Tlaytas hunilesme benim bildigim serklajlilarda oluyo. Ultrason fotografi varmi rahim agzi olcumu olan
Tlaytas Gursesgurses yani üstten açılma gibi bişi değil mi kese aşagıya iniyor. Evet var ama foto atmayı bilmiyorum canım
Sifauzun_2 Gursesgurses geçicez inşallahh ben umutluyum biz dikkat edelimde gerisi allahtan canım nerelisin ☺️
Gursesgurses Tlaytas dogru canim ustten acilma . Hizliresim diye bi site var oraya yukleyip kopyaladigini buraya yapistiracaksin. Bak ben atayim ultrason goruntusunu
Sifauzun_2 Gursesgurses bende adanalıyım ama izmirde yaşıyorum gurbetteyim 😑 yani hamilelikte herşey beni sinirlendirdi tek duygusallaştığım zaman ailemin uzakta olduğu zaman heralde 😞
mltmptk Gursesgurses hmm anladım canm rabbim şifa versin bnde serklajlıyım benmde geçen hafta 25di rahim boyu 😞
Gursesgurses mltmptk yazmissin gormedim canim ustte kalmis yazin bildirim gelmedi. Benimde en son 28di uzunluk kac oldu bilmiyorum haftaya randevum. Hunilesmen olsa soyler doktorun
Gursesgurses Sifauzun_2 bende tekim canim annem gidecek 1 haftaya. Iyice kafayi yerim esimde sabah gider aksam 10da anca gelir 😥😥😥
Mervenin Gursesgurses canm kaç haftalıksın bilmiyorum ama sana moral olıyım resmine baktım benimki resmen o gibi o açıklık tutanım 1 cm den bile az 33 haftama geldim28. Haftada öğrendim Allahın izniyle zamn geçiyor sıkma canını👍🏼😊
Mervenin Gursesgurses canm kaç haftalıksın bilmiyorum ama sana moral olıyım resmine baktım benimki resmen o gibi o açıklık tutanım 1 cm den bile az 33 haftama geldim28. Haftada öğrendim Allahın izniyle zamn geçiyor sıkma canını👍🏼😊
Sifauzun_2 Gursesgurses kıyamam canım ben kayınvalidemde kalıyorum en iyi insana annesi bakıyor ama saolsun kayınvalidem açtı evini bakmasa bakmaz
Gmze89 Bende yatiorm 4 aydir rahim agzi kisaligim var 22 mm di yatmak gercekten zor bisey olcak korkusuyla yatmak daha da zor butun kemiklerim dokuluyo kaburgalarim hergun biraz daha agrio bazen agliyorm bile sonra deli gibi bi vicdan azabi cekiorm bebegim uzuluo gibi hissediorm Allah cok buyuk suan 36 haftalik olduk biz ins rabbim sizede yardim etsin sonu guzel olan yatislar bunlar ❤
Gursesgurses Sifauzun_2 Allah razi olsun hepsinden canim ama iste en ihtiyacim oldugu zamanda gidiyo bakalim. Allaha emanet bekliycem iste
Gursesgurses Mervenin sagol canim icimi rahatlattin. Bu vajinal olcumum. Senin varmi ultrason fotografin acaba. Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin