daisy__ Baklavaseverim bacım benimki normalde uyurdu düzeni vardı internet çekecez diye suyu patlattılar suyu düzelcem diye elektrik direğini yıktılar mahalle de iç savaş çıktı😅😅
Baklavaseverim ikiprensesannesi___ 8 aydır güya geçecek başım çatlıyor artık gerçekten kaldıramıyorum ya
daisy__ ikiprensesannesi___ sorma ilgili yeri arayınca da salak salak cevap veriyolar akşam akşam telefondan doğru adamın biriyle kavga ettim 😅😅😅😅🥲🫠
daisy__ ikiprensesannesi___ bacım nereye sakin olucam ben insan gibi adama ne zaman gelecek ne kadar sürecek diyorum bana durmuş bilgimiz yok dalga geçer gibi jenatör alın bağlatın diyor gelde sinir olma oraya gelir jenatörü senin bi yerine bağlarım her yere ışık saçarsın diyorum konuşmamız kayıt altında diyor götüm
ikiprensesannesi___ daisy__ , hey allahım ya sinir bozucu bir durum gerçekten kendi yaptığı saygısızlığı da kayıt altına alsınlar bâri 😤(çok komik ama gülmemem lazım) 🤣sakin ol sen yine de
daisy__ Baklavaseverim sorma bacım kadına o kadar kinliyim sesini duymaya tahammülüm yok bu arada uyudumu senin yumurcak
daisy__ ikiprensesannesi___ gülüm üstündeki gerginliği ben bile atlatamadım bebe 5 30 da uyudu eşimde gelmiş sabah sabah kahvaltı diye başıma dikildi adama sataştım kaçta uyudum ben dışardan al ye diye😅😅garibim de masum masum kaçta uyudun biliyorum o yüzden kalk kahvaltı hazır vitamin saatlerin geçmesin diyor ona da ayrı bi üzüldüm 🥲🥲