yorgunannis zeynep001 ya şimdi devlet hastanesinde normal seni muayene eden doktor doğumuna girmiyor ki benim bildiğim öyle değil mi?? Ben mi yanlış biliyorum acaba
3bebekliannee yorgunannis Ben işimi şansa bırakamıyorum maalesef 2 sini aynı hastane aynı doktorda dünyaya getirdim şimdi 3.kez hamileyim bu da aynı olacak.Ebe iyi olacak mı doktorun doğuma girebilecek mi odada kim olacak ziyaret saati banyo olayı felan riske giremem bu konuda hiç valla.
unkurabiyesi yorgunannis ayni konuyu bugün bende düşündüm özel mi devlet mi diye aslında bende kararsızım şuan
Hanifecetn47 buketnurkupoglu ben esenler Medipol hastanesine gidiyorum beğendim çarşmba günü sezeryanım var bakalım doktordan şuan için çok memnunum
busu1 yorgunannis @Gokturkmom_ Neden başkasının gönderisinin etiketini değiştiriyorsunuz başka yapan da gördüm burada bu yetki size nereden geliyor veya herkes herkesin etiketini değiştirebiliyor mu? Meraktan soruyorum benimde biri değiştirmişti linc yedim sırf başlık yüzünden
yorgunannis busu1 canım onlar m.deratör binevi yönetici gibi düşün bazen yanlış etiket veya başlık koyabiliyoruz onları düzeltmekten sorumlular sakin ol😀
Gokturkmom_ busu1 Her başlığın içeriğin kendine özel etiketi var. Biz moderatörler bunu için varız. Annelerimiz aradıklarını sadece etiket kısmından tek tek de buluyorlar. O yüzden her içerik etikete uygun olmalı. Uygun olmayanları düzeltiyoruz 🌸
demetov yorgunannis ablamdan yola çıkarak özel diyorum. Kendisi tüm tahlilleri kontrolleri özelde olup devlette doğum yaptı. Hep de pişman oldu. Yani asla rahat edemediğini hatırlıyorum. Özeldeki gibi ilgi alaka da olmuyo