Ecisbicis yorgunannis eşim ve annem kaldı kimsede gelip kontrol etmedi, bir daha olsa devlette doğum yaparım, her şeyiyle ilgi alaka çok fazla iyiydi, odamız tek kişilikti, bakmayın devletler eskisi gibi değil
deletedmom43191 yorgunannis devlet hastanesinde tercihim olur ozeller artik normal özel değil para icin durduk yere bebegi yogun bakima aliyolar durduk yere bi dünya kadar kan tahlili yapıyorlar bebege mesela benim bi arkadaşım doğum yaptı ozelde durduk yere 25 bin liralık kan testi yapildi arkadasim sordu bunlar ne icin diye bebeginde sikinti var o yüzden alıyoruz dedi sonuç mu tum testler tertemiz cikti kandirmayla korkutmayla para sömürüyolar
ddrys İnan imkanım olsa özelde yaparım devlete gdyorum 5 kişi 5 kişi odasına alıuor doktor hemen uzan gelıp bakıyor birsey sormadan dgee hastayı alıuor imkanım olsa kesınlıkle özelde doğum yaparm
kyn52 ddrys aaa hangi hastane işte devlet şans işi ben beykoz devlete gidiyorum aşırı memnunmum ben muayene olurken asla içeri kimse girmiyor doktorumda gayet her şeyi cevaplıyor özelden tek farkı renkli ultrason olmaması oda zaten çok önemli değil🙂
ddrys kyn52 bursa şehir hastanesi doktor iyi hakkını yıyemem cok aşırı karabalık oldugu için fazla birsey soramıuorz ve suriyeli dolu
Gokturkmom_ busu1 Her başlığın içeriğin kendine özel etiketi var. Biz moderatörler bunu için varız. Annelerimiz aradıklarını sadece etiket kısmından tek tek de buluyorlar. O yüzden her içerik etikete uygun olmalı. Uygun olmayanları düzeltiyoruz 🌸
kyn52 ddrys istanbuldada ilçeye göre değişiyor işte beykoz sakin bir yer yani en azından suriyeli yok zor ya hastane işi gerçekten
suleacar yorgunannis cano eğer ilk doğumunda memnun kaldıysan bence o kadar para verip özelde doğum yapmaya gerek yok. Oraya vereceğin parayla bebeğine extra bir şeyler yaparsın. Ama dediğim gibi memnun kaldıysan geçerli bu fikrim. Çünkü çoğu devlet hastanesi insan muamelesi yapmıyor. Benimde yakınımda özel var 80 km uzaklıkta devlet var. Benim gittiğim devlet hastanesi özelden daha güzel ve imkanları daha lüx o yüzden uzak mesafedeki devlette devam ediyorum ben. Bence sende eğer memnunsan devleti tercih etmelisin. Para tuzağına düşmemelisin 💕
sahin0 yorgunannis ben devlet hastanesinde çalışan bir sağlık çalışanıyım gaflete düşerek özel hastanede doğum yaptım ve rezillikti özel hastanede doktorlar iyi olabilir evet ama yardımcı sağlık çalışanları tam bir fiyasko bana göğüs ucun yok silikon uç al dediler asla emzirmeye çalıştırmadılar ben kızımı silikon uç ile emzirdim eve geldim kızım emmeyi reddetti sarılık oldu benden sonra teyzem şehir hastanesinde doğum yaptı ve prensesler gibi muamele gördü arkadaşım devlet hastanesinde yaptı ebeler etrafında fır döndü bebeler emzirsin diye gitti gitti geldiler şimdi 2. Ye hamileyim ve özel seçeneği asla tercihim değil direk devlet hastanesine gidicem evet devlet hastanesinde muayene anları özensin olabiliyor özeldeki gibi doktor yarım saat sana bilgi vermiyor çünkü iş yükü çok fazla ama güvendiğim yer keisnlikle devlet hastanesi karar sizin ama 2 dk yanınızda bir hastane varsa hiç özele dünya para vermeyin derim
ozzz06 yorgunannis yenidoğan yoğun bakımı olan , temiz bir devlet hastanesi varsa tercih edebilirsiniz bence . İki bebeğimde de özelde doğum yaptım. İkinci gebeliğimde doğum yaptığım hastanedeki ebelerden asla memnun kalmadım. Şehir hastanesinde doğum yapan yakınlarım çok memnun mesela