elrahe08 busu1 12+5 usg de 13 haftalık çıktı doktorum öne tahminim kız dedi sonra iyicene baktıktan sonra % 99 kız dedi doktoruma güveniyorum emin olmadan söylemez
busu1 elrahe08 Benimde hep birkac gün geri 14+0 da 13+3 çıktı bas popo mesafesi başından beri hep 2 3 gün geriydi zaten bu sefer 4 gün oldu umarım normaldir
Burck gizem0906 benimde adet tarihim 28 agustostu arada mide bulantısı oluyor bel ağrım çok bu aralar senin nasıl
senaakck allly ayy ne güzell🌸 erken öğrenmişsiniz hangi doktor bende 12. Haftamda gidicem merak ediyorum cinsiyeti 😁
sevilaycantez busu1 16. Haftadayım bel ağrıları ufaktan başladı bulantılar geçmedi hala ilaç kullanıyorum. İlacı hiç bırakmak istemiyorum bir sıkıntı olur mu acaba ?
ozpo sevilaycantez 15/1 Hala bulantım var ilacı kullanıyorum. Doktorum hamileliliğin tüm sürecince dahi kullananlar olduğunu söyledi.
busu1 allly Bende de yeni başladı ki bilmiyorum kii belden kasık bacak yayılırsa sıkıntı diye okudum sadece belden birsey olmazmış
afagdha Bendeee 15 haftayı bitiricem bir iki güne Bugün kontrolde sağlıklı olduğunu duyduk cinsiyeti de öğrendik hamdolsun Bel ağrısı var Malesef oda sezaryenden kalma Rabbim herkese güç kuvvet versin Sağlıklı bebişler gebelikler nasip etsin . 🌸