kusmm nyra normal doğum mu sezeryan mı oldun seda? Bide yaşları kaç. Araları çok yok biraz korkuyorum?
nyra kusmm ilki normal ikincisi sezaryen oldum bende bir kaç şey okudum burda ve korkuyorum kızımla arası 2,5 yaş olacak umarım bir sorun olmaz henüz dr um bununla ilgili konuşmadı erken olduğu için. Sizin arası kaç olacak
Sedeffsarioglu 9+6 ☺️3. Gebeliğim bir tane oğlum var 4 ay önce düşük yaptım. Hayırlısıyla haziranda kucağıma alıcam inşallah
karpuss senaakck 12+3′ten selamlar 🐣 biraz içimde tutarsam bebeğimle doğum günüm aynı olacak 😅😅 Tabi ki şaka vaktinde gelsin 😄
gamzebati senaakck 12+2 yiz bizde cinsiyetini çok merak ediyoruz 13. Hafta da gideceğiz inşallah gösterir kendini 🥹🤍 sağlıkla alalım inşallah
gamzebati senaakck çok belli ediyoruz zaten dimi dkdkdkdld kız ben çok meraktan oluyo bunlar bi hayırlısıyla öğrensek
gamzebati senaakck kız sen iyi dayanmışsın ben 2 hafta da bi bahane bulup gidiyorum görmeye özlüyorum ya çok garip bi şekilde dkkslfşfşf
senaakck gamzebati hahaha dayanamıyorum valla özele de para yetişmiyo. Son adet tarihim 2 Eylül ama doktor bir hafta geriden dedi yoksa 12+4 sayılıyo ama ben 11+4 olarak hesaplıyorum geriden dediği için acaba cinsiyete bakar mı :/