hilalgazi kizinaasikanne Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 ❤️
asenazeynep hilalgazi 26 yaşındayım, ilk gebeliğim. Nasipse mart sonunda kavuşacağız🥹🥳🎊❤️Rabbim her bebişin sağlıkla, kolaylıkla ve zamanında gelmesini nasip etsin🙏🏻🧿
Destekanne 3oglanannnesi yaşta yine geçemediniz beni🤭 Maşallah çok erken evlenmişsiniz. Ben 30’da evlendim 😊
AynurrBYK hilalgazi 34 yaşındayım 3. Hamileliğim 2 oğlum var şimdi kızımm olucak inşallah 32. Haftamız suan hepimiz sağlıcakla kucagımıza alalım inşallah ❤️
gkc990_ @hilalgazi 19 yaşında ilk anne oldum 24 de ikinci kızımı kucağıma aldim 28 yaşındayım 20 haftalik hamileyim 3.ye
aybike2212 hilalgazi önümüzdeki ay 27 oluyorum 4 yaşında bir kızım var şuan 12+3 haftalık hamileyim 🙂
smyrgkc hilalgazi 30 yaşındayım 9 yaşında bir kizim 3.5 yaşında bir oğlum var Allah izin verirse 36+3 günlük hamileyim bir kızım daha gelecek 😍
3bebekliannee hilalgazi 30 yaşındayım 3.gebeliğim 7,5 yaşında kızım 3 yaşında oğlum var 20+1 2.kızımı bekliyorum 🥰🌸
hilalgazi 3bebekliannee ne kadar güzel önceden deneyimli olmak çok farklı. İlk gebelikte insan her şeyi merak ediyor ☺️🥹