hilalgazi 3bebekliannee ne kadar güzel önceden deneyimli olmak çok farklı. İlk gebelikte insan her şeyi merak ediyor ☺️🥹
balbocegii hilalgazi 23 yaşındayım 2,5 yaşında bir oğlum var 16 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah
hilalgazi selimemelek1625 Ne kadar güzel sağlıkla gelsin inşallah. Sizlerdrn de dua bekliyorum hepinizden 🥹☺️❤️
Maviice 37 yaşındayım ilk gebeliğim ☺️ 22 haftalık bir kız büyüyor içimde 🙏🏻🧿 bütün bebişler sağlıkla gelsin 🙏🏻
busraggyy 27 yaşındayım ilk gebeliğim Rabbim hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip eder İnşallahhhh 🥰
priencessgirlmom hilalgazi 25 te kuzum doğdu 29 dada bu cinsiyeti belirsiz bebişim doğacak inşallah 🥰 şuan 28 yaşımdayım
sevacano hilalgazi 28yaşımdayım 1gebeliğim düşük yaşadım maalesef şu an 20haftlık hamileyim dua edin bana lütfen hepimiz inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🙏🏻
Minik_04 hilalgazi merhaba bnde 25 yaşindayim ikinci gebeliğim kizim 4 bucuk yasinda simdi de erkek bebişe hamileyim 35+1oldum
Eddyy 24/ ilk gebelik🌸 valla erken mi diyodum ama yorumları okuyunca ortalama bir yaşta olduğumu fark ettim 🤣
Zehrailly hilalgazi 2003 nisan doğumluyum ilk gebeliğimde 21 dim şu an 22 ikinciye hamileyim o da 23 te olacak inşallah 😊