TKumsall hilalgazi 25 yaşındayım Şubat’ta 26 olucam 23 yaşında oğlum oldu 24te kızım oldu 25ime girince doğacakti ama nasip 25te şu an 10+5e giricez gebeyim 🌸
hilalgazi Elfakcy Ya maşallah canım benim darısı sağlıkla kolaylıkla bizlere inşallah Allah’ın izniyle ❤️🥹
hilalgazi ezgi3452 Yaaa ne kadar güzel maşallah sağlıkla gelsin bebiş bize de sağlıklı güzel haftalar nasip olsun inşallah
adatuna hilalgazi herkesin kendi zamanı olduğuna inanırım ben de sizin için de çok güzel geçecek eminim☺️☺️🙏🏻🙏🏻🙏🏻
3oglanannnesi Destekanne oda bişey mi yaş 32 10 yaşında ikizlerim 3.5 yalında oğlum ve sürpriz yumurtam la rekor bende sanırım 😄
Destekanne 3oglanannnesi yaşta yine geçemediniz beni🤭 Maşallah çok erken evlenmişsiniz. Ben 30’da evlendim 😊
isimsiz19 hilalgazi ah öyle değil mii bende buranın arkadaşlıklarını seviyorum🤍 Bebişimi tam 2 sene bekledim bu yüzden zaman geçmiyor gibi geliyor bana🥹🙏
kizinaasikanne hilalgazi kardeşim yaşındasın 😊 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben 30 yaşındayım bir kızım var Allah nasip ederse bir de oğlum olucak 3 ay sonra
hilalgazi kizinaasikanne Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah. Siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 ❤️
zehrakrdg hilalgazi şuan 20 yaşındayım Allah nasip ederse 21 yaşımda ilk bebeğimi kucağıma alacağım şubat sonu gibi 🥰