Fatosyildizz Pamukgirl kayısı hoşafı yap yada kurumuş kayısın varsa tüket canım iyi geliyor muz yeme bu aralar ☺️
Fatosyildizz Mrvkrc mutfaktan tiksindim yemek yapmak bana ölüm gibi geliyor keşke ayrı yerlerde olmasaydık annelerimiz hiç bırakmazdı ☹️
Mrvkrc Fatosyildizz annede biyere kadar canim yaa. Bnde annemle ayni ildeyim ama gelemiyo surekli evi duzeni okula giden cocugu var. Bnimde okula giden kizim var cikip gidemiyorum surekli. O yuzden basimizin caresine bakmamiz lazm😔
Seda0202 Aysegulbebek aşırı derece bulantım var dün kontrole gittim 3 kilo vermişim bu arada 10+1 haftalık bebeğim
Aysegulbebek Seda0202 inşallah bu ay geçer bulantılar canım ben kendimi öyle teselli ediyorum napiyimm 🤔🤗
Seda0202 Aysegulbebek benim ilk gebeligimde böyleydi canım 9 ay geçmedi herkese göre değişiyor galiba
Beklenenan Aysegulbebek 9+4 mide bulantilarina dayanamiyirum artik yemek yemeyi özledim artik böyle doya doya 😏 ve kasıklarımda ağrı başladı 2 gündür arada giriyir ağrı anlık bisry normal mi acaba
Mucizegibi Bizde 10+3olduk🤗hamileliğimin başından beri sürekli uyku hali yaşıyorum başka bi sıkıntım yok çok şükür☺️