Hgk Pamukgirl bende de kabızlık sorunu var ama 4 gün kadar beklemeyin bence bu sefer de tuvalete çıkarken zorlanacaksınız. Kuru kayısı hoşafı etkili ama ben gece yatmadan 2 yemek kaşığı zeytinyağı içmiştim ondan daha etkilisni görmedim
Hllswm Hgk benim ıgg ıgm ikiside negatif dikkat etmek gerekiyor eti yumurtayı iyice pişirip yemek dışarda salata meyve meyve suyu içmemek evdede salata yaparken sebzeleri sirkeli suda bekletmek lazım yani dışarda pek yemek yememek en iyisi
Ahmer0412 Aysegulbebek 9+4 üm az önce çıkardım valla hala baş dönmesi bulantı kusma halsizlik var bide geceleri tüm vücudum aşırı derece agriyo kollarım ellerim ayaklarım
smls19 A_S_K canım ben de 9+0 haftalığım aynıyız seninle galiba bende 7.hafta da duydum ama 9 da da duyan var
A_S_K smls19 ben de tam 10 haftalık olunca gidicem kontrole işler aksadı bir türlü gidemedim vallahi çok merak ediyorum ama içimi temiz tutuyorum bende bugün tam 9+0 oldum aynıyız galiba :)
Fatmaysf Merhaba bizde çok şükür 9+1 günlüğüz 🙏😊 sabah mide bulantısından başka bir sıkıntımız yok şükür Ekim sonu inşAllah hayırlısıyla gelecek yavrumuz 😊🥰
rabiaclkmst Bizde 7+3 üz minik fasulyemle canlar🤰6+5 te kalp atışını duyduk çok şükür 🤗 bu arada bulantım yok baştan beri arada hafif gelip gidiyor onun haricinde sürekli bi uyku hali var 1 nisanda kontrolümüz var doktorumuz cinsiyeti gorebiliriz belki dedi çok heyecanlı😍💃💃
fatos41 7+5 iz bizde dün kontrolümüz vRdı kalp atısını duyduk cok şükür,bendede hafif mide bulantıları,asırı koku hassasiyeti ve zaman zaman halsizlik uyku var.
Seymahatunn Mrvkrc benim midemde yanka var salatadan tiksindim mesela 😊 ama 3 gundur ateşim var kasiklarimda ağrı var 8+1 şuan inşallah herşey yolundadır
rabiaclkmst Aysegulbebek amin kuzum inşallah doğum haberlerimizi de veririz birbirmize 😍 sağlıkla gelsin minnoşlar🤗👶🤱
Hgk Aysegulbebek eliza testleri yapılıyor ya işte bulaşıcı hastalık hepatit vs bunlara bağışıklığımız olup olmadığına bakmak için, bu da onlardan biri toksoplazma