Daisyy000 eslem2121 Ay kesinlikle geçen destansı uzunlukta yorum yaptım ,kapı duvar insan teşekkür etmese bile bi beğeni atar🤣
hd_d eslem2121 oh allaj iyilik versin balım şükür bende de aynı iyi gidiyor bakalm randevu günümü bekliyorum bebek iyimi merak ediyorum onun dışında bende iyyim şükür 🎀
GirlandBoy_Mom eslem2121 burda yazdım benden sonra ne kadar kişi yazmış beyeni vs yok görüldüğü üzere artı ne zaman yazdın ki sen bana
eslem2121 GirlandBoy_Mom star mama dönmüştü ben sana yazdım cevap vermedim bende sana sördum bişey mi oldu die sen de bir olaydan doalyı bana kızgın olduğunu söylemiştib
GirlandBoy_Mom eslem2121 evet sonra özelden yazdın ve açıklama yaptım bu kadar hatta ben yazdım sen bana bişey yazmayıp özelden yazmışsın direk baktım da şimdi
eslem2121 GirlandBoy_Mom yani sende yorum yapmadın söyleyebilrdin bu olaydan sonra senle konuşmak şstemiyorum die
hilal858_ eslem2121 Mesajlara beğeni veya yorum görmeyince insan tuhaf hissedio takmıyorlar😅 sonra başkalarina ceavp versem mi vernesem mi diye kararsız kalıyorum yine cevap atmazlar diye😂
GirlandBoy_Mom eslem2121 benimle alakalı bi konu değil neden yorum yapayımki beni ilgilendirmez artı pek aktif değilim normalde olmadımda uzun bi süre