Ipek0z eslem2121 ben teşekkür mesajı yazılmasına karşıyım bir bilgi arıyoruz mesela kırk tane teşekkür veya rica mesajı var onun yerine yorumu beğenmek bence gayet yeterli🙈🤍
senos15 eslem2121 banada kimse cinsiyet yorumu yapmadı benden sonra kim post açtıysa herkese bilen bilmeyen tahmin yaptı bana bir kişi bile yazmadı görünce biraz üzülüp ağladım 😢
sevimlipandahii eslem2121 Canım napyon naslsin Benim hesapsilindi yeni hesabm belki hatırlarsın isimden biraz benziyor 😂
asil15 eslem2121 ay askim öksürük bol bol hapşırmak artı azıcık altına kaçırma 😅dışında iyiyim diyemem yapmadığım içmediğim kalmadı
Bu0 eslem2121 bacım boşver bazı günler bende post açıyorum doğru düzgün yazan yok bende kimseye yazmıyorym okuyup geçiyorum
hd_d eslem2121 ay kimmis o lüzumsuz 😂 sen cevp verilmeyeck bir bacımısn ayolll😂 ama yine iyi nor almışsın ben hic ugrasqmzdim🤭😂
eslem2121 Siyahbeyaz_ yok aşkom valla vujuat değil akkılandım artık kimseyle münakaşa etmem sadece bir serzeniş
eslem2121 GirlandBoy_Mom hangi yorum mesela gösterirmisin beğeni atmışımdır muhakkak Sen bi ara cevap vermedin onda da sana sordum sende bi olay yüzünden benle mesafeliydin zaten
GirlandBoy_Mom eslem2121 burda yazdım benden sonra ne kadar kişi yazmış beyeni vs yok görüldüğü üzere artı ne zaman yazdın ki sen bana