GirlandBoy_Mom eslem2121 benimle alakalı bi konu değil neden yorum yapayımki beni ilgilendirmez artı pek aktif değilim normalde olmadımda uzun bi süre
GirlandBoy_Mom eslem2121 bende bunu görmedim gözükmüyor veya dikkat etmedim bilinçli değil yani evet baktım üstte kalmış görmedim kusura bakma
eslem2121 GirlandBoy_Mom bende onu görmedim kusura bakma özellikle yapılmış bişey değil bende ben bu postu senin adına açmadım bi kaç kişi yüzünden senin bir nedenin vardı
eslem2121 GirlandBoy_Mom bende onu görmedim kusura bakma özellikle yapılmış bişey değil bende ben bu postu senin adına açmadım bi kaç kişi yüzünden senin bir nedenin vardı
GirlandBoy_Mom eslem2121 üstüme alınmadım zaten sorun yok görmemiş olabilirsin olabilirim insanlık hali
hd_d eslem2121 oh allaj iyilik versin balım şükür bende de aynı iyi gidiyor bakalm randevu günümü bekliyorum bebek iyimi merak ediyorum onun dışında bende iyyim şükür 🎀
Baklavaseverim eslem2121 Kız beni diyorsan mesaj düşmemişti yeni postunu görünce baktım gördüm hatta birinin yorumunu beğenmiştin bu postu görüp niye yazmamış diyordum ben de kusura bakma 🤣🤣
Blueeberryy Cok hakli bi post insanlara zaman ayirip yaziyosun tesekkur etmiyolar onlarin sinsiligi iste 👀
Deleted33000 eslem2121 bazen kasıtlı olmayabiliyor canım ben mesela daha az önce kankamin yorumunu görmemişim taa öğlen yazmış tekrar yazınca yukarı çıkıp en baştan yorumları okudum öyle gördüm seni seviyorum kankam @GirlandBoy_Mom bebeğim
GirlandBoy_Mom Deleted33000 kuzum benim bilinçli yapmadığını bildiğim için yazdım tekrar bende seni seviyorum çiçeğim 🌸💖