eed21 rainbowdash çok sevindim inşaAllah sıkıntısız bir şekilde spiralden kurtulur ve bebişinizle sağlıklı olursunuz
sari_papatyam rainbowdash ben de bu ihtimale binaen aldıramazdım ya ki bence doktorun saydığı riskler oran olarak düşğk olabilir hemen kendinizi yıpratmayın mutlaka birkaç görüş daha alın
rainbowdash sari_papatyam bende öyle yapmak istiyorum şehir hastanesine gidicem bi de orda başka doktorun görüşünü merak ediyorum
2boysmotherr Benim kuzenimde o şekilde hamile kalmıştı 4. Çocuk ama spirali çıkarttı doktor saglıklıda dogdu tabi düşebilir vs dendi ama bişe olmadı şuan nerdeyse 10 yaşında ve o zamanın şartlarıyla bu zamanın şartlarını düşünün saglıcakla doğar inşallah🤲🏻
AynurrBYK rainbowdash Allahmın verdiği bir cann gerekn önemlemler olmasına rağmen hamile kalmıssınız demekki doğmasıı gerekiyorr inşallahh sağlıklı doğucaktır kötüyü düşünmeyinn olaki aksi bir durum olduu buda imtihandır diye düşğnüceksinz herşey bizim içinn 2 sn sonramızı bilemiyoruz Rabbmm hayırlı kararlar vermenizi nasip etsinn inşallah🤲🏻
Merve_3300 rainbowdash bende spiral varken hamile kaldım. Spiral düşmüş. Yani hic oule bir konuşmayla karşılaşmadım. Birde ilki sezeryan. Doğunca 2 yıl gecmis olucak. Deme sebebi nedir. Hamile oldugunu öğrendiğinde spiral duruyormuydu
rainbowdash Merve_3300 spiral olmadığı için bişey dememişlerdir sana benim spiralim duruyor ama aşağıya kaymış keseye yakın değil
rainbowdash yaseminis evet spiral keseye yakın olunca düşük enfeksiyon erken doğum her türlü risk artıyor
Merve_3300 rainbowdash haaa anladim cnm benimde spiralim durmuş olsaydı spiral çıkartmayı deniyeceklerdi. Bazen bebek spirallede gelebiliyormuş spiral çıkarsınlar bakalim önce sonrasında karar ver aldırmak gerekirsede hiç üzülme herseyde vardır bir hayır
iyiliktozu rainbowdash böyle söyleme canım. Kaldıramam dediğin ne varsa Rabbim korusun başına gelir kaldırırsın ama ne halde olursun orasını bilemem. Erken doğum yapıp 1 hafta sonra bebeğini kaybetmiş bir anne tavsiyesi bu sana. Rabbim izin vermedikçe ölmezsin hiçbir acıdan. İzin verirse de o senin değiştirmeyeceğin kaderdir zaten. Velhasıl bebeğinin kaderini kendi kararına bağlama Rabbime emanet et.