Blossommm Hanim123 haftasını hatırlayamıyorum fakat çok düzeldi diyemem,kuru kayısı yiyorum,çorba içmeye çalışıyorum,dr um sabah aç karnına limon ve zeytinyağı önerdi içebilirseniz deneyin,ben içemedim.
Hanim123 Asenak Merhabalar, Kabızlık Durumunuz Düzeldi Mi Acaba?Tam Kaç Haftalıkken Başladı?Ben İlaç Kullanarak Çıkmaya Çalışıyorum.
Hanim123 nursenasu27 Merhaba Sizde Mi Sürekli Kabızlık Yaşıyorsunuz?Benim Hamileliğimin İlk Aylarından Beri Kabızlık Var Artık 35 Haftalık Oldu Devam Ediyor.Siz De Mi Öylesiniz?
nursenasu27 Hanim123 büyük çoğunluğu kabız geçirdim evet kabızlıktan sonra ishal olurdu arkasına yine kabızlık çok çektim kabızlıktan bi ilaç doğum sonrasında çok iyi geldi bi kere kullanımda çok iyi işe yarıyor isterseniz söyleyim adını doktorum vermişti hatta doğurduktan sonra kolay gaz ve tuvalete çıkayım diye hastanede de vermişlerdi bi toz şeklinde meyve suyu ve normal suya karıştırıp içtim ben kayısı suyuna koyup içmiştim
AuraMomB Hanim123 benim 8.haftadan beri var geçmiyor şu an 32.haftaya girdim ama ilaçlar da fayda etmiyor. Anca doğal yöntemlerle denemeye çalışıyorum. Örnek veriyorum yemekten 1 saat sonra sade soda ya da kayısı hoşafı gibi şeyler tüketiyorum
Hanim123 AuraMomB Aynı Durumu Yaşıyorum.Tam Olarak Aynı Haftada Başladı Artık 35 Haftalık Oldu Devam Ediyor.İlaçlarla Çıkmaya Çalışıyorum.Sürekli Sert Dışkılama Oluyor Değil Mi? Doğal Yöntemler İşe Yaramadı.Aynı Durumu Yaşayan Birini Bulmak Rahatlattı.
AuraMomB Hanim123 sürekli kanamam oluyor artık. Asla bir düzeni yok Açıkçası hamilelikten önce de bağırsaklarım düzenli asla değildi sigara kahve yaparak anca çıkabiliyordum hamilelik daha beter hale getirdi Tek isteğim hamilelikten sonra dğzelmesi
Hanim123 Blossommm Sevindim Sizin Adınıza Bende Daha Düzelmedi Artık 35 Haftalık Oldu.İlaç Kullanıyorum.
Blossommm Hanim123 az kalmış umarım bir an önce geçer,kuru kayısı ile yapılan hışaf da işe yarıyor demiyor,deneyin bi.
Hanim123 AuraMomB İnanın Aynı Durumdayım.Siz Dr A Sordunuz Mu Doğumdan Sonra Geçiyor Mu Acaba?Ben Aylardır Böyle Olduğum İçin Doğumdan Sonra Geçmez Diye Tedirgin Oluyorum Açıkçası.Birde İlaç Kullanıyor Musunuz Kabızlık İçin Verilenlerden.
AuraMomB Hanim123 kullanıyorum çok fazla takviye kullandım ilaç kullandım bana mısın demedi bir umut şuruba devam ediyorum
Hanim123 AuraMomB Takibinizi Yapan Dr A Sordunuz Mu?Ben Doğumdan Sonra Da Geçmez Böyle Kalırım Diye Tedirgin Oluyorum.