agilkaya hilalaselll4 canım benim göğüs ağrım devam ediyor arada azalıyor geçmiş gibi sonra tekrar kendini hissettiriyor. Kasıklarımda dün başlayan sanki gaz sıkışmış gibi ağrı var oda arada geçiyor arada geliyor. Birde afedersin çamaşırımda ıslaklık hissediyorum bakıyorum beyaz kremsi akıntı var
agilkaya Allysworld tamam o zaman heyecanla bekliyorum yaz mutlaka sabah erken kalkıp eşimi işe gönderiyorum bakarım mutlaka 😍
Allysworld Mutlubiriol idrar birikme süresi uzun olması için evet. Erkek kalkıyorum o yüzden çok sıvı vs tüketimi olunca idrardaki hormon seyreliyor.
Allysworld Mutlubiriol ayy henüz yok, test yaptım negatif şu an. Regle 1-2 gün var bakalım.🫠 yoksa da gelecek aya inşaallaahh
agilkaya hilalaselll4 umarım adetin gecerrrr gider ve pozitifi görürsün inş geç döllenmedir çok dua ediyorum sana canım 🥰
agilkaya cileklimatcha çok teşekkür ederim canım benim. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerler 🤲🏻🥰 Rabbim dileyen , bekleyen , hasret çeken herkese en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah 🤲🏻🥹
Allysworld Kızlar günaydııın. Test yaptım, negatif şu an. Regle 1-2 gün var. Cuma tekrar test yaparım sonra regl gelir gibi ama gelmezse tekrar testle takip ederim süreci.🫠 olursa olur, olmazsa da elbet hallederiiiizz💃🏻
agilkaya Allysworld hayırlısı olsun kuzu moral bozmak yok , kanama görene kadar ümit var. Görürsende genciz güzeliz yine deneriz diyip geçç 🥰 hayırlı zamanda en güzel şekilde kavustursun rabbim